Grønn livsstil, Kosthold, Plantebaserte oppskrifter, Tips & triks

Pimp opp vannet ditt!

Gjør du vannet ditt uimotståelig så drikker du mer i varmen.

Jippi, endelig sommerferie! Jeg skal bare nyte late dager med sol og sommer her hjemme, rote litt rundt i grønnsakshagen og kanskje male kjøkkenet så det blir fresht og fint til høstens bloggbilder. Men først vil jeg gi deg et tips som jeg håper du tar med deg inn i ferien din :)

Alle vet jo at det er smart å drikke mye i varmen, men det er så fort gjort å glemme det når hodet er i feriemodus.

Og når du husker på det så frister det kanskje ikke så mye med lunkent vann fra en kjip plastflaske?

Derfor pimper jeg opp vannet mitt med vitaminrike, smakfulle og fargerike bær, frukt og urter, som gjør vannet helt uimotståelig.

Det skal ikke så mye til og det tar bare et par minutter: 

Finn frem en karaffel, et passende norgesglass eller en vannflaske (gjerne en flaske uten skumle platstoffer, her kan du finne din favoritt). Fyll den med vann og isbiter og tilsett det du vil av bær, frukt, urter eller andre ting.

Bruk for eksempel:

•Skiver av agurk, ingefær, sitron, appelsin, epler, pærer, kiwi, lime eller vannmelon

•Frosne eller friske bær

•Ferske mynteblader, rosmarin eller basilikum

•Spiselige blomster

Oppbevar vannet lett tilgjengelig så blir du lettere fristet til å ta deg et glass. Når vannet er drukket opp beholder du frukten, bærene eller det som er oppi og fyller bare på nytt vann og isbiter.

TIPS 1: Vask alltid frukten før du har den i vannet, og velg økologisk hvis du kan. Hvis ikke du har økologisk bør du alltid skrelle frukten først.

TIPS 2: Bruk en mugge, flaske eller glass med stor åpning, så er det lettere å få ut frukten, bærene osv., hvis du vil bruke det igjen til noe annet, som for eksempel i en smoothie.

TIPS 3: Lag superfine isbiter: Fyll et isterningbrett med bær, biter av frukt, mynteblader, spiselige blomster osv. og fyll på vann. Sett i fryseren, og så har du snart verdens vakreste isbiter som frisker opp et hvert kjedelig vannglass.

Flere tips, miniguider og oppskrifter kommer i løpet av sommeren! Så heng med, og nyt sola så lenge :)

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: