Grønn livsstil, Hjemmelaget kosmetikk, Naturlig skjønnhet, Ren kosmetikk

Organic Makers

Söta bror har skjønt seg på økohudpleie.

Jeg må bare fortelle dere om en drøm av en butikk som jeg nettopp har oppdaget. Jeg har ikke vært i den fysiske butikken selv, men jeg har brukt mye tid inne på den inspirerende nettsiden deres. Og i sommer skal jeg definitvt ta turen når jeg skal til Syd-Sverige.

Noen av dere som er litt bevandret i økoverdenen, og som liker å lage egne produkter, kjenner kanskje til den. Men for dere andre: dere MÅ bare sjekke ut Organic Makers. Hvis du elsker rene, økologiske råvarer, freshe flasker i mørkt glass og oppskrifter på DIY hudpleie, så kommer du til å hoppe av begeistring når du får se denne butikken! Her finner du nemlig økologiske oljer, voks, blomstervann, urter, eteriske oljer, leire, salt og absolutt alt du trenger av utstyr til å lage dine egne produkter.

Daniel Carlsson og Josefin Kvist er duoen bak Organic Makers. Etter noen år med sitt eget økologiske mikro-hudpleiemerke, The Organic Oil Co., så de det som et naturlig steg videre å dele alle de fantastiske råvarene de hadde funnet frem til med resten av verden. De stiller høye krav til råvarene når det gjelder kvalitet og at det skal være økologisk og etisk produsert. De leter opp, kvalitetstester, kjøper inn, formgir og pakker alle produktene i verkstedet sitt i Malmö. Du kan lese mer om hvordan de jobber her.

oppskriftsbloggen deres får du innlegg med vakre bilder og freshe oppskrifter på alt fra ansiktsoljer til kroppssmør, og også tips og guider til hvordan du lager egen hudpleie.

På bestillinger til Norge trekkes den svenske momsen fra, men om totalbeløpet overstiger 350 kr (inkludert frakt) må du betale norsk moms når du har mottatt varen. Frakten beregnes utifra vekten på pakken.

Eller så kan du selvsagt gå bananas i butikken hvis du skal til Malmö i nærmeste fremtid!

Organic Makers ligger på Saltimporten ved Hullkajen i Nyhamnen i Malmö. Her finner du adresse og veibeskrivelse.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: