Grønn livsstil, Kjøkkenutstyr, Kosthold, Shopping, Verktøy

Test: Oster Versa Performance Blender

TEST: OSTER VERSA PERFORMANCE BLENDER [Produktet er sponset]

For noen måneder siden fikk jeg tilbudet om å teste blenderen Oster Versa, som akkurat er kommet til Norge.

Nå har jeg hatt god tid på meg til å prøvekjøre den på alt fra smoothies til hjemmelaget mel. Faktisk har blenderen blitt brukt hver eneste dag siden jeg fikk den.

Litt fakta om Oster Versa:

-Versa  er den største modellen  i Osters sortiment av miksere og blendere

-All Metal Drive(tm)-teknologi

-Patentert reversibel 1400W motor som når opptil 28000 omdreininger pr. minutt

-Variabel hastighetskontroll med puls og berøringsknapper for forhåndsprogrammerte innstillinger (smoothie, suppe, dipp)

-Rustfritt 6-punkts stålblad

-1,9-liters BPA-fri Tritan(TM)mugge som er motstandsdyktig mot flekker og smak

-Tett todelt lokk

-Inkludert pressestav

-7 års garanti

oster-versaperformanceblstvb-d-1

Det jeg liker best med blenderen er at den er så stor og kraftig.

Den er helt genial til å lage store porsjoner med smoothies og nøttemelk. Jeg bruker den også til å lage havremel hver gang jeg baker brød, og brødbakingen har blitt veldig mye enklere etter at jeg fikk denne blenderen. Du kan også blende varm suppe på opptil 80 grader i den. Dessuten kan den kjøres i opptil 10 minutter i strekk uten at du må stoppe innimellom for å kjøle ned motoren.

oster-versa

Dette virker som en utrolig robust og holdbar blender, som jeg er sikker på at jeg kan ha i mange år.

Den er superenkel å rengjøre, det er bare å ha i varmt vann og et par dråper oppvaskmiddel og kjøre den noen runder. Selve basen er tung og står veldig solid plantet på benken, men jeg skulle ønske at muggen hadde litt bedre feste når jeg lager mel og bruker pressestaven. Da må jeg holde godt i muggen samtidig. Jeg synes blenderen knuser det meste veldig bra, med unntak av veldig harde grønnsaker. Den slår altså ikke Nutribullet’en min på «smoothness» i smoothies, men den er ikke langt unna. Utseendemessig så er ikke Oster Versa helt min stil med sin røde og svarte fargekombo, men dette er jo en smakssak ;).

Oster Versa er et billigere alternativ for deg som ønsker deg en stor og kraftig blender á la Vitamix, men som ikke vil betale like mye.

Oster Versa får du kjøpt her. Les mer på Acreto.se.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: