Frokost, Plantebaserte oppskrifter

Glutenfri sjokomüsli

Sprø, deilig, glutenfri sjokomüsli – perfekt sammen med soyayoghurt eller som topping på smoothie!

  • 1 pakke glutenfri havregryn
  • 1/2 dl rapsolje eller smeltet kokosolje
  • 1/2-1 dl rått kakaopulver (jeg bruker denne)
  • Ca. 1 1/2 dl vann

Bland alt godt i en bolle og ha det over i en langpanne. Stek på 175℃ i ca. 1 time. Rør 2-3 ganger underveis. Ha ovnsdøra på gløtt det siste kvarteret.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

1 KOMMENTAR

  • Reply Astrid Solveig L. L. E. Khalili-Kristensen 27. april 2019

    Jeg har Lavt stoffskifte, ADHD , og Diabetes 1. Tåler ikke gluten, og lurer på om du også har oppskrift på glutenfri, lavt karbo, på sånn middag, pizza, ikke lett å bake med gluten fri, bruker ikke vanlig sukker, og lurer på hjemmelaget majones, og desserter og kethcup sånn hjemme laget, og kaker og supper. Kjempe bra med brød og rundstykker, sånn glutenfri og lavkarbo,

  • DIN KOMMENTAR