Detox, Grønn livsstil, Iherb.com, Kosthold, Livsstilsendring, Sunnhet

Løvetannkaffe

Jeg har endelig fått testet ut Dandy Blend, kaffealternativet som er laget av løvetannrot, sikorirot, ristet bygg, rug og rødbete.

Til tross for innholdet av bygg og rug er Dandy Blend glutenfritt fordi glutenet forsvinner i produksjonen. Smaken er det nærmeste jeg har kommet kaffe i en kaffefri drikk. Jeg har tidligere skrevet om Teeccino, men jeg synes Dandy Blend minner mye mer om kaffe. Den er også mildere på smak og lettere å lage; bare rør ut ønsket mengde i varmt eller kaldt vann eller bland den med steamet plante-/nøttemelk og evt. sunn søtning.

Dandy Blend er 100 % koffeinfri (supert for oss gravide), inneholder ingen konserveringsmidler, tilsetningsstoffer eller sprøytemidler og kan veldig enkelt varieres i styrke og smak. I tillegg er den ikke avhengighetsskapende slik som kaffe, og du får i deg masse mineraler og andre supre næringsstoffer fra blant annet løvetann (roten av løvetann er et av de mest effektive avgiftende midlene vi har i urtemedisinen. Urten har stor terapeutisk virkning ved en rekke sykdommer og plager, heriblant forstoppelse, revmatiske sykdommer, væskeansamlinger i kroppen, høyt blodtrykk og hudlidelser som kviser, eksem og psoriasis)  og sikori (virker appetittstimulerende, galledrivende, fordøyelsesfremmende, magestyrkende, stoffskiftestimulerende, urindrivende, avførende, betennelsesdempende, styrkende for lever og galleblære, slimløsende, rensende, blodsukkersenkende, blodåreutvidende, blodtrykksenkende og astringerende). Kilde: rolv.no.

Les mer om Dandy Blend her.

Du får Dandy Blend på iHerb. Bruk koden KEQ031 og få $5 i rabatt på ditt første kjøp (eller $10 i rabatt hvis du handler over $40 på første kjøp).

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: