Frokost, Plantebaserte oppskrifter

Crunchy frokostmüsli med yaconsirup

Müsli er superenkelt å lage selv og smaker deilig knasende til frokost med nøttemelk og friske sommerbær! Og med yaconsirup får du en søt, men sunn variant.

Bruk det du har i kjøkkenskapet, målene er ikke så nøye for at det skal bli godt. Derfor får du bare cirkamål i min oppskrift også:

Jeg brukte:

  • En blanding av glutenfrie havregryn, soyaflak, valnøtter, solsikkekjerner, sesamfrø, chiafrø, linfrø og hampfrø -ca. 1 liter totalt
  • 4-5 ss yaconsirup
  • Ca. 2 ss kokosolje
  • En liten klype salt

Slik gjør du:

  • Grovhakk nøttene og bland sammen med havregryn, soyaflak, frø og en klype salt i en bolle.
  • Rør inn yaconsirup og kokosolje.
  • Spre blandingen utover en langpanne dekket med stekepapir og stek på ca. 200 ℃ i 15-20 minutter. Vend litt på blandingen underveis og følg godt med så den ikke brenner seg.
  • Når müslien avkjøles blir den ekstra sprø og knasende!
  • Oppbevares i norgesglass eller liknende.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: