Helt naturlige kuldekremer med økologiske og rene ingredienser, for store og små vinterkinn.
Hud, Hudpleie, Hudpleie til barn, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Beskytt kalde vinterkinn med økologisk kuldekrem

Joda, det råder uenighet der ute om man skal bruke kuldekremer eller ikke, eller om man bør unngå de som inneholder vann. Det er ikke helt til å bli klok på. Men min egen erfaring som tobarnsmor er at et tynt lag med en fet økologisk krem beskytter både barnas og mine egne kinn gjennom hele vinteren. Her får du mine naturlige favoritter.

Velg økologisk og naturlig i kulda

Konvensjonelle kuldekremer inneholder ofte petroleumbaserte stoffer, parabener og andre kjemikalier, som skader mer enn de pleier og beskytter. Og hva skal vi med dem når det finnes nærende sheasmør, planteoljer og gode økologiske kremer som virker like beskyttende?

Naturlige og rene kuldekremer er dessuten proppfulle av nærende ingredienser, som ikke bare beskytter mot vintervær, men også pleier i dybden og gjør huden silkemyk, sunn og strålende (noe i allefall mor i huset bryr seg om 😉).

Beskytt huden i vinter med økologisk kuldekrem.

Beskytter deg mot mer enn kulde

Det er ikke kun kulda vi trenger å beskytte huden vår mot. For om vinteren eksponeres huden for mye tørr og varm inneluft som også er med på å tørke ut og irritere den. Også de brå kontrastene mellom kulde og varme kan være utfordrende for huden vår. Dessuten er det mange av oss som «over-vasker» huden, og dermed stripper den for dens naturlige oljer. Da står den ikke så godt rustet når vinteren kommer med kaldt vær og varm og tørr inneluft.

Herbal Shea Butter fra ISUN beskytter godt i vinterkulden, både for store og små kinn.

Sheasmør er perfekt som beskyttelse til både små og store i minusgrader. Dette er dessuten et fint vegansk alternativ, da en del andre kuldekremer innholder bivoks og lanolin. Smør det rett på kinn, nese og andre utsatte områder – gjerne på kalde vintermorgener før barna drar i barnehagen (beskyttelsen varer i flere timer).

Calendula kuldekrem er en vannfri krem som beskytter den sarte ansiktshuden mot kulde, vær og vind.

Jeg føler meg alltid trygg med Weleda sine produkter, og denne er ikke noe unntak. Calendula Weather Protection Cream gir 100% naturlig beskyttelse mot vind og kulde. Den er dessuten dermatologisk testet på følsom hud og er trygg å bruke helt fra fødselen av. Denne er skikkelig fin for både små og store og veldig drøy i bruk.

Beskyttende økologisk kuldekrem tilpasset ekstra tørr hud.

For de av oss som sliter med ekstra tørr hud er Cold Cream fra Weleda et must. Denne er en lifesaver – enten det gjelder hud med intensive behov eller forhold som er røffe for huden. De 100% naturlige og økologiske ingrediensene danner et rikt beskyttende lag mot ytre påvirkninger, tørr luft, kulde og vind. Cold Cream kan gjerne brukes daglig som en fuktighetskrem for tørr hud gjennom vintermånedene, og ikke kun når det er sprengkaldt. Eller den kan brukes som intens fuktpleie om natten.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: