Ansiktsolje, Hår, Hud, Naturlig skjønnhet, Nyheter, Presse

Oljetips i VG

I VG på fredag ga jeg et knippe tips til alle som er nysgjerrige på oljer til hud og hår!

Lege Wasim Zahid mener det er unødvendig å bruke oljer på huden, og at alle de vanlige hudproduktene vi har i Norge er trygge å bruke. Jeg kunne ikke vært mer uenig. Ingenting har gitt meg renere og sunnere hud enn oljer, og det er bare å søke opp vanlige kosmetikkingredienser – som parfyme, parabener, mineraloljer, etanolaminer og propylenglykol – så skjønner du hvorfor jeg aldri kommer til å smøre meg med en vanlig krem igjen (og hvorfor du heller ikke burde gjøre det).

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

3 KOMMENTARER

 • Reply elin danielsen 3. desember 2015

  Helt enig med deg, Birgitte; oljer er absolutt det beste! Har reddet min hud -og jeg har prøvd mange ulike og dyre merker opp gjennom årene. Tusen takk til deg og din oljeguide, Birgitte :)

  • Reply Birgitte 7. desember 2015

   Tusen takk for hyggelig kommentar, Elin! :) Herlig å høre at du også er oljefrelst!

 • Reply Maria U 28. april 2015

  Jeg bruker både kremer og oljer på huden :-) Er nøye på hvilke merker jeg bruker innen kremer og kosmetikk. Ellers synes jeg nattlysolje og jojobaolje er kjempegode, og bruker de over hele kroppen!

 • DIN KOMMENTAR