Baby & barn, Grønn livsstil, Helse, Kosthold, Kosttilskudd, Nyheter, Shopping, Sunnhet

D3-vitamin fra planteriket

Visste du at du nå kan få tak i plantebasert D3-vitamin? Det har lenge vært slik at veganere har måttet nøye seg med D2-tilskudd fordi alle D3-tilskudd har vært fremstilt av animalske kilder. D3 regnes som lettere opptakelig i kroppen og D2 krever større doseringer. Men nå får du kjøpt D3 som er laget av ekstrakt fra lav/mose! Vitashine heter produktet og du får det i kapsel- og sprayform på Vitashine-d3.com.

Uansett om du er veganer, vegetarianer eller spiser animalske produkter, trenger du høyst sannsynlig tilskudd av D-vitamin i vinterhalvåret. Begynn allerede nå før D-vitaminlagrene dine fra sommeren begynner å tømme seg. Men pass på å ikke overskride tillatte maksdoser hvis du bestiller fra utlandet. Du har lov til å innføre D-vitamin med dagsdoser på inntil 10 mcg (400 IU), og maks inntil 3 måneders forbruk. Her er myndighetenes forskrift om kosttilskudd, som du bør ta en titt på når du bestiller fra utlandet. Hvis du trenger å regne om fra f.eks mcg til IU er dette en fin side å bruke.

Vitashine-sprayen er også flott å bruke som D-vitamintilskudd til baby og barn. Den smaker ingenting og kan enkelt sprayes rett i munnen eller blandes i mat eller drikke.

Det er fint å se at D3 kan fremstilles av vegetabilske kilder og jeg spår at det kommer mye mer å velge i på den plantebaserte D3-fronten i årene som kommer.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: