Grønn livsstil, Grønt hjem, Kosthold, Naturlig skjønnhet, Nyheter, Ren kosmetikk, Renere liv, Renere liv, Sunnhet

Jeg gir ut bok!

ENDELIG kan jeg røpe hva jeg har holdt på med det siste året! Jeg har nemlig skrevet bok! Hurra!! Jeg er så lykkelig og stolt, og det er fantastisk å endelig kunne dele det med dere : )

Boka heter RENERE LIV – ren mat, naturlig skjønnhet, grønt hjem, økofashion, og jeg har laget den sammen med Tina Holt, som er journalist og redaktør innen livsstil, kosthold, mote og trening. Det er blitt en praktisk, vakker og inspirerende bok om hvordan du kan legge om til en renere livsstil på en enkel og morsom måte.

Renere liv er spekket med personlige, enkle og inspirerende tips om plantebasert mat, økologisk sminke, giftfrie skjønnhetsprodukter og miljøvennlige vaskemidler, klær og tekstiler. I tillegg til masse oppskrifter på næringsrik mat, hjemmelaget skjønnhetspleie og naturlige vaskeprodukter. Du finner nyttig informasjon om helsefordelene ved å velge et renere kosthold, grønnere skjønnhetsprodukter og økologiske tekstiler. Samt oversikter over våre favorittprodukter, Do-It-Yourself-prosjekter, insidetips om det beste innen økofashion, snille alternativer til giftige vaskemidler, smarte oversikter over verstingstoffer, nyttige sjekklister, verdifulle handlelister og ikke minst: en stor oppskriftsdel med kjempegode, sunne og plantebaserte favorittretter til både frokost, lunsj, middag og dessert.

Boka kan blant annet bestilles her.

Omslagsfoto: Øyvind Næss

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: