Hudpleie, Kroppspleie, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Fuktgeléen som redder huden din i sommer

Første gang jeg prøvde Organic Soothing Gel fra Dr. Alkaitis skjønte jeg ikke helt hva slags produkt det egentlig var; En litt rennende gelé, som verken var som en fuktighetskrem, en olje eller en toner. Men jeg kjente at huden min ble overlykkelig av den, for et mer beroligende og nærende produkt er det lenge siden jeg har vært borti. Konsistensen føles som aloe vera-gelé, men uten at den etterlater et klissete lag på huden som ren aloe vera ofte gjør. Den trekker umiddelbart inn og gjør huden silkemyk og gjennomfuktet, uten at den føles fet.

Den inneholder en imponerende rekke økologiske ingredienser med antibakterielle, anti-inflammatoriske og anti-virale egenskaper, som B- og C-vitamin, stornesle, svarthyll, druealkohol, trollhassel, aloe vera, fransk lavendel og kamille – perfekt til å behandle irriterte og betente hudtilstander, og til å gi fukt og pleie til alle hudtyper. For min litt sensitive, men stort sett normale hud fungerer den som et supplement til ansiktsolje/krem. Om vinteren bruker jeg den for å gi ekstra fukt og for å roe ned huden hvis den blir irritert og sensitiv. Men om sommeren er den helt genial på solvarm hud, og som lett fuktgiver gjennom dagen.

photo @skincarewithsaj

Har du rosacea, eksem, sensitiv eller irritert hud er denne helt fantastisk til deg. Den roer ned, virker kjølende og lindrendre og fremskynder helingsprosessen. Derfor er den også perfekt på solbrent hud, på nyshavet bikinilinje og på hud som har vært gjennom kjemisk peeling eller andre sterke behandlinger. Og så funker den jammen meg på myggstikk og hvis du har brent deg på brennesle også.

Fordi den er en antibakteriell, anti-inflammatorisk og oljebalanserende er den også helt suveren til deg med akne og fet og uren hud. Da kan du fint bruke den istedenfor fuktighetskrem, da den gir myk, frisk og glatt hud, uten å virke fet. Du kan bruke den både som fuktighetskrem morgen og kveld, og også som spot-treatment på urenheter.

TIPS: Påfør Organic Soothing Gel på nyrenset hud og bruk en avkjølt krystallrulle til å få produktet dypere ned i huden og til å roe ned solvarm hud.

Introfoto: Kristine Almerud

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: