Detox, Giveaway, Grønn livsstil, Helse, Kurs, Livsstilsendring, Naturlig skjønnhet, Nyheter, Ren kosmetikk, Shopping, Supermat & greens, Veiledning

Velkommen til GREEN BEAUTY WEEK 2016 + Vinn eksklusiv ISUN-behandling

GREEN BEAUTY WEEK startet som en drøm om å samle det beste innen naturlig skjønnhet og velvære på ett sted. Og det har virkelig blitt en «green dream come true». Vi er helt overveldet over hvor mange fantastiske bidragsytere vi har fått med oss, og det har blitt et utrolig spennende program som vi gleder oss til å dele med deg.

Tenk deg en hel uke spekket med spennende aktiviteter og foredrag i den naturlige skjønnhetens tegn. Hvor du får profftips fra eksperter innen naturlig hudpleie og økologisk makeup, og du kan handle produkter du ellers kun finner på nett – samtidig som du nyter en grønn smoothie, rawfood-snacks eller en økologisk te i vår tea lounge. Alt sammen samlet i «en grønn lunge» i hjertet av Tønsberg (kun en kort togtur fra Oslo!).

Her er noe av det du kan oppleve under GREEN BEAUTY WEEK 2016:

BOOST YOUR VITALITY – workshop med Trine Berge:
Få mer glød, nytelse og vitalitet i livet med rawfood og supermat. Her får du gode og enkle tips til hvorfor og hvordan du kan inkludere mer «grønt» i kostholdet i en travel hverdag, basert på velvære og balanse. Vi vil snakke om både supermat, rawfood, detox, juicing og supersmoothier. Workshop’en varer i 90 minutter og koster kun 200 kr. Meld deg på her. Begrenset antall plasser, så her er det lurt å være raskt ute!

http://greenbeautyweek.pureskin.no/wp-content/uploads/2015/12/trineb.png

THE JUICERY – Smoothie og juicebar:
Nyåpnede The Juicery i Oslo har raskt blitt en knallsuksess og alle de store bloggerne har lagt sin elsk på denne perlen på Frogner. Under GREEN BEAUTY WEEK vil The Juicery ha utsalg og smaksprøver av kaldpressede juicer, açaibowls, rawfood og smoothies.

http://greenbeautyweek.pureskin.no/wp-content/uploads/2015/12/juicery1.png

EXPRESS MANICURE – med Treat Collection:
Mandag og tirsdag vil Treat Collections dyktige negldesigner fra Berlin være tilstede, og ved kjøp av 1 lakk + base coat og top coat fra Treat Collection, gir Anifa deg en express-manikyr gratis i vår Treat Collection Nail Bar. Produktene kan kjøpes samme dag, men tid bør bookes snarest mulig da det er begrenset antall plasser. Her kan du booke din express-manikyr.

http://greenbeautyweek.pureskin.no/wp-content/uploads/2015/12/expressmani.png

DETOX YOUR MAKEUP BAG – konsultasjon med Birgitte Magnussen:
Vil du bytte ut favorittsminken din med naturlige og økologiske produkter? Under denne konsultasjonen hjelper jeg deg med å finne nye, rene og lekre favoritter som passer perfekt til din hud + gir deg smarte og personlige sminketips. Her kan du booke din 30 minutters konsultasjon med meg. Konsultasjonen er gratis, og vær raskt ute for her er det begrenset antall plasser!

http://greenbeautyweek.pureskin.no/wp-content/uploads/2015/12/detoxmakeupbag.png

ISUN SKINCARE – råd og veiledning med ISUN-ekspert Cecilie Bergerud Luthen:
Cecilie har lang erfaring innen helse, skjønnhet, supermat og hudpleie. Hun er salgssjef for ISUN Skincare i Skandinavia og under GREEN BEAUTY WEEK får du råd, tips og veiledning av Cecilie, slik at du kan finne akkurat de ISUN-produktene som passer din hud best.

http://greenbeautyweek.pureskin.no/wp-content/uploads/2016/09/demo_isun.png

ØKOLOGISKE DELIKATESSER – med Tjøme Kolonial:
Samboerparet Kim Wiuff og Linn Mjelde har en imponerende bakgrunn fra en rekke anerkjente restauranter, men ble lei av pendling og sene kvelder. Da oppsto drømmen og en egen økobutikk på Tjøme. I løpet av GREEN BEAUTY WEEK vil de ha utsalg av hjemmelagede delikatesser, samt deilig høstsalat.

http://greenbeautyweek.pureskin.no/wp-content/uploads/2015/12/program_tjome.png

FLETTEFRYD – med Gimle Frisør:
May Sissel og Stian fra Gimle Frisør i Oslo tilbyr gratis flettestyling på lørdagen – perfekt hvis du skal på fest! Her vil du lære deg kule fletteteknikker og får tips om hvilke økologiske stylingprodukter som passer for deg. Book din tid her.

http://greenbeautyweek.pureskin.no/wp-content/uploads/2015/12/braid.png

HAPPY FOODS – næringsrike snacks og mellommåltider:
Irina Smit fra Happy Foods kommer for å demonstrere og selge sine sunne og næringsrike snacks og mellommåltider som er 100 % ekte og rene. Dette er mat som gir deg et vitaminboost, og en balansert og langvarig energi. Kom og la deg friste!

http://greenbeautyweek.pureskin.no/wp-content/uploads/2015/12/irina-2.png

ORGANIC TEA LOUNGE – med Teatox:
Slipp ned skuldrene og ta deg en velfortjent hvil i vår tea lounge, mens du smaker på utvalgte økologiske teer fra Teatox. Perfekt på mørke høstdager! Her kan du lese mer om de fantastiske teene fra Teatox.

http://greenbeautyweek.pureskin.no/wp-content/uploads/2015/12/telounge.png

 Og sist, men ikke minst:

VÆR MED I TREKNINGEN AV EN EKSKLUSIV ISUN SIGNATURBEHANDLING!

isun

[Inneholder affiliatelinker]

I samarbeid med ISUN har vi gleden av å gi deg et helt unikt tilbud under GREEN BEAUTY WEEK. Ved kjøp av 2 stk (eller flere) ISUN produkter er du med i trekningen av en ISUN signaturbehandling tilpasset din hudtype (verdi kr 800,-). I tillegg får du etter endt behandling med deg vår bestselger ISUN Miracle Night Balm (verdi kr 649,-). Totalverdi på premien er kr 1449,-.

Vi trekker 6 vinnere som hver får en 45 minutters signaturbehandling i løpet av torsdag 3. november under GREEN BEAUTY WEEK 2016 (man har ikke mulighet til å ta premien ut en annen dag, men kan overføre den til en venn). Behandlingen utføres av ISUN-ekspert Lynda Westhoff fra Kilden-Helse.

Man kvalifiserer ved å handle 2 stk ISUN produkter (eller flere) på PureSkin.no i perioden 28. september til 20. oktober (min. 2 produkter på en og samme ordre). Trekning skjer fredag 21. oktober. Vinnere blir kontaktet på mail hvor de vil få tilsendt et gavekort på 1 x 45 minutter gratis ISUN signaturbehandling. Dette må medbringes den 3. november til Tønsberg.

Shop her »»

Og som om alt dette ikke var nok, gir vi bort en lekker giftbag til de 40 første som registrerer seg på Greenbeautyweek.pureskin.no! Vær raskt ute, og du har muligheten til å stikke av med flotte gaver fra våre samarbeidspartnere, samt utvalgte produkter fra våre leverandører. Alle som registrerer seg vil dessuten motta nyheter og oppdateringer på mail frem til åpningsdagen 31. oktober. Klikk deg inn på Greenbeautyweek.pureskin.no for å registrere deg!

Hold deg oppdatert om GREEN BEAUTY WEEK 2016 på Greenbeautyweek.pureskin.no og på vår arrangement-side på Facebook!

Vi gleder oss til å se deg!

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: