Ansiktsolje, Hjemmelaget kosmetikk, Hud, Naturlig skjønnhet, Ren kosmetikk

Lag din egen mykgjørende ansiktsbalm

[Inneholder kommersielle linker]

Nå har vi fått inn noe på PureYou.no som ligger mitt hjerte ekstra nært: Rene, økologiske og naturlige vegetabilske oljer, eteriske oljer og plantesmør – alt det du trenger for å lage dine helt egne hudpleieprodukter hjemme på kjøkkenbenken.

Helt siden jeg la om til en renere livsstil for cirka tolv år siden, har jeg laget egne produkter til huden. Den gangen var det fordi det var så utrolig dårlig utvalg på naturlige produkter, og butikker som PureYou fantes ikke. Oljene og salvene jeg laget selv gjorde underverker for huden min, som endelig fikk boltre seg i rene, økologiske og trygge ingredienser som ga den den næringen og fukten den trengte.

Lag dine egne hudpleieprodukter med rene, naturlige og økologiske oljer, eteriske oljer og plantesmør. På PureYou.no finner du råvarer og oppskrifter.

Utvalget på naturlige produkter har heldigvis gått fra usexy helsekostprodukter til high-end, sofistikert hudpleie, og nå finnes det noe for en hver smak og en hver hudtype. Men selv om jeg i dag sverger til mange ferdigproduserte produkter, vil jeg alltid elske det å mikse sammen enkle, men effektive produkter hjemme på kjøkkenbenken. Da vet man akkurat hva som er oppi, man kan selv bestemme duften og teksturen og man lærer å kjenne sin egen hud og dens behov enda bedre.

Alle oljer og råvarer fra NaturligOlie er 100 % økologiske, av ypperste kvalitet, fri for giftstoffer, sprøytemiddelrester, tilsetningsstoffer og mikroplast. De tappes og pakkes i Danmark, og produseres kun i små partier av gangen for å sikre at råvarene holdes så ferske som mulig.

Lag dine egne hudpleieprodukter med rene, naturlige og økologiske oljer, eteriske oljer og plantesmør. På PureYou.no finner du råvarer og oppskrifter.

Her skal du få oppskriften på en lett og fløyelsmyk ansiktsbalm som du enkelt lager selv med ingredienser fra NaturligOlie. Balmen passer alle hudtyper og smelter raskt inn i huden, hvor den virker fuktbevarende, mykgjørende og styrkende på elastisitet og barrierefunksjonen i huden.

Du trenger:

15 g. sheasmør
15 g. mangosmør
25 ml. jojobaolje
20 ml. nypefrøolje

  1. Start med å forsiktig smelte sheasmør og mangosmør over vannbad.
  2. Tilsett jojobaolje, nypefrøolje og E-vitamin i den smeltede massen og bland godt.
  3. Hell den ferdige blandingen over i en tom og ren glasskrukke (60 ml). Skru på lokk.
  4. La balmen avkjøle seg i kjøleskap i 30 minutter, og så er den klar til bruk :)

Balmen er holdbar i 9–12 mnd.

Lag dine egne hudpleieprodukter med rene, naturlige og økologiske oljer, eteriske oljer og plantesmør. På PureYou.no finner du råvarer og oppskrifter.

Her finner du alle råvarene og glassbeholderne fra Naturlig Olie>>

[Øverste foto: @mettemoellerhansen]

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

1 KOMMENTAR

  • Reply Linn Cathrine 26. desember 2018

    Hei! Hva kan jeg eventuelt erstatte mangosmøret med? Tusen takk for en nydelig blogg og den nytes med stor iver etter å legge om til en mer naturlig helhetlig hverdag. Klem, Linn

  • DIN KOMMENTAR