Pålegg, Plantebaserte oppskrifter

Farlig enkelt sjokoladepålegg

Enklere sjokoladepålegg skal du lete lenge etter. Kun 2 ingredienser trenger du til dette lekre, fyldige og supergode sjokoladepålegget: Dadler og kakao. Og en liten skvett vann da. Hemmeligheten ligger i å bruke rå kakao av skikkelig kvalitet og ordentlig myke dadler. Her scorer du høyt, både på sunnhets- og godisnivå, dette kommer hele familien til å digge!

Jeg bruker myke økologiske dadler fra Coop og rått økologisk kakaopulver fra Navitas Naturals som du får på Iherb (få $5-$10 rabatt med min kode: KEQ031). Dadler er rike på fiber, magnesium, kobber, kalium og B-vitaminer, mens rå kakao er noe av det sunneste på planeten, pakket med blant annet antioksidanter, magnesium og en rekke humørbalanserende stoffer.

image

Husk at selv om dadler er sunne, inneholder de mye sukker, så lag en liten porsjon av dette sjokoladepålegget og nyt det som luksuskos…

Du trenger:

10 myke dadler uten steiner (evt. tørkede dadler som bløtlegges i noen timer)

3-4 ss rått kakaopulver

En liten skvett vann (1-3 ss)

Fremgangsmåte:

Kjør dadler, kakaopulver og en liten skvett vann i blender, med stavmikser, i food prosessor eller Nutribullet. Juster med litt og litt mer vann til du får en kremete og silkemyk konsistens.

image

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: