Er det én ting du bør gjøre for huden din så er det å begynne med gua sha. Vi er helt over oss over resultatene vi har fått av denne eldgamle asiatiske hudpleieteknikken.
Detox, Grønn livsstil, Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Dette gjør gua sha-massasje med huden din

Er det én ting du bør gjøre for huden din så er det å begynne med gua sha-massasje. Selv er jeg er helt satt ut av resultatene jeg har fått av denne eldgamle asiatiske hudpleieteknikken.

Glødende, fast og ren hud gua sha til ansiktet

Når du bruker gua sha i ansiktet økes blodgjennomstrømmingen, kollagenproduksjonen og utskillelsen av giftstoffer, som resulterer i en strålende hudtone og en friskere og strammere hud. Dessuten vil den skrapende gua sha-teknikken stimulere hudlagene og gi økt mikrosirkulasjon, så du får friskt blod og næringsstoffer helt ut i hudoverflaten, noe som vil gi deg en sunn glød. Fordi sirkulasjonen økes hjelpes huden til å lettere kvitte seg med sorte prikker og tilstopninger i porene. Porer blir mindre synlige og akne, kviser og urenheter reduseres.

Når du bruker gua sha i ansiktet økes blodgjennomstrømmingen, kollagenproduksjonen og utskillelsen av giftstoffer, som resulterer i en strålende hudtone og en friskere og strammere hud.

Gua sha kan du bruke daglig etter at du har renset og smurt huden din med krem, serum eller olje.

På kroppen virker gua sha som en dyp massasje, som løser opp spenninger, reduserer muskelsmerter, øker blodsirkulasjonen, og gir jevnere og glattere hud. Mange bruker det også for å redusere cellulitter.

Stram opp og rens ut med gua sha til kroppen

På kroppen virker gua sha som en dyp massasje, som løser opp spenninger, reduserer muskelsmerter, øker blodsirkulasjonen, og gir jevnere og glattere hud. Mange bruker det også for å redusere cellulitter. Gua sha-massasje på kroppen resulterer gjerne i røde merker på grunn av økt blodtilførsel i området. Dette er helt naturlig (og ønskelig) og forsvinner igjen etter noen dager.

Når du løser opp i spenninger og vevsknuter økes blodgjennomstrømningen, og næringsstoffer blir lettere tilgjengelig for huden, samtidig som avfallsstoffer renses ut. Resultatet er økt kollagen- og elastinproduksjon, som gir strammere og fastere hud. Du kan bruke gua sha på hele kroppen, med spesielt fokus på områder du føler har mye spenninger, knuter, slapp hud eller cellulitter.

FORRIGE INNLEGG

LES OGSÅ: