Råkakao er en fantastisk kilde til antioksidanter som kan beskytte mot solskader, øke hudens tykkelse og fuktbalanse, gi økt blodsirkulasjon og beskytte mot tidlig aldring.Råkakao er en fantastisk kilde til antioksidanter som kan beskytte mot solskader, øke hudens tykkelse og fuktbalanse, gi økt blodsirkulasjon og beskytte mot tidlig aldring.
Hjemmelaget kosmetikk, Hud, Naturlig skjønnhet, Ren kosmetikk

DIY «winter glow» ansiktsmaske med råkakao

Råkakao er en fantastisk kilde til antioksidanter som kan beskytte mot solskader, øke hudens tykkelse og fuktbalanse, gi økt blodsirkulasjon og beskytte mot tidlig aldring. Den reduserer også stresshormoner, som betyr redusert nedbryting av kollagenet i huden. Nok en god grunn til å spise litt råsjokolade hver dag, med andre ord ;) Men visste du at råkakao også er fantastisk å bruke direkte på huden?

I videoen viser jeg deg hvordan du enkelt lager ansiktsmaske med råkakao og mandelolje. Jepp, kun 2 ingredienser skal til for å få en glødende, silkemyk og frisk hud!

Fremgangsmåte:

Bland 1 ts kakaopulver med litt og litt olje til passende konsistens, påfør på nyrenset hud med en bred pensel og la sitte i 20 minutter. Skyll av og smør deg med en god olje eller fuktighetskrem.

Derfor er råkakao supermat for huden din:
  • Den er eksepsjonelt rik på antioksidanter, spesielt flavonoider, som i følge denne studien kan beskytte mot solskader, øke hudens tykkelse og fuktbalanse og gi økt blodsirkulasjon. Hello, babyhud!
  • Den reduserer stresshormoner, som betyr redusert nedbryting av kollagenet i huden og dermed færre rynker.
  • Råkakao er en god kilde til svovel som virker styrkende på både hud, hår og negler.
  • Den er proppfull av viktige vitaminer og mineraler. For eksempel jern og sink, som fremmer cellefornyelsen i huden og magnesium, som har anti-aging effekt.
FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: