Grønn livsstil, Hjemmelaget kosmetikk, Naturlig skjønnhet, Ren kosmetikk

Organic Makers

Söta bror har skjønt seg på økohudpleie.

Jeg må bare fortelle dere om en drøm av en butikk som jeg nettopp har oppdaget. Jeg har ikke vært i den fysiske butikken selv, men jeg har brukt mye tid inne på den inspirerende nettsiden deres. Og i sommer skal jeg definitvt ta turen når jeg skal til Syd-Sverige.

Noen av dere som er litt bevandret i økoverdenen, og som liker å lage egne produkter, kjenner kanskje til den. Men for dere andre: dere MÅ bare sjekke ut Organic Makers. Hvis du elsker rene, økologiske råvarer, freshe flasker i mørkt glass og oppskrifter på DIY hudpleie, så kommer du til å hoppe av begeistring når du får se denne butikken! Her finner du nemlig økologiske oljer, voks, blomstervann, urter, eteriske oljer, leire, salt og absolutt alt du trenger av utstyr til å lage dine egne produkter.

Daniel Carlsson og Josefin Kvist er duoen bak Organic Makers. Etter noen år med sitt eget økologiske mikro-hudpleiemerke, The Organic Oil Co., så de det som et naturlig steg videre å dele alle de fantastiske råvarene de hadde funnet frem til med resten av verden. De stiller høye krav til råvarene når det gjelder kvalitet og at det skal være økologisk og etisk produsert. De leter opp, kvalitetstester, kjøper inn, formgir og pakker alle produktene i verkstedet sitt i Malmö. Du kan lese mer om hvordan de jobber her.

oppskriftsbloggen deres får du innlegg med vakre bilder og freshe oppskrifter på alt fra ansiktsoljer til kroppssmør, og også tips og guider til hvordan du lager egen hudpleie.

På bestillinger til Norge trekkes den svenske momsen fra, men om totalbeløpet overstiger 350 kr (inkludert frakt) må du betale norsk moms når du har mottatt varen. Frakten beregnes utifra vekten på pakken.

Eller så kan du selvsagt gå bananas i butikken hvis du skal til Malmö i nærmeste fremtid!

Organic Makers ligger på Saltimporten ved Hullkajen i Nyhamnen i Malmö. Her finner du adresse og veibeskrivelse.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

8 KOMMENTARER

 • Reply RisRosOgKlaging 27. juni 2015

  Ser ut som en utrolig flott butikk, fikk veldig lyst til å handle der ifra. Har du handlet der ifra? Hvordan er frakt prisen, tar det lang tid å få pakken? Vet du om dem selger noe som ikke er lovlig i norge?

  • Reply Birgitte 29. juni 2015

   Hei! Jeg har ikke rukket å handle derfra, men tenkte meg innom når jeg skal til Sverige i sommer. Fraktprisen avhenger av vekten på pakken, så det kan jeg ikke si så mye om. Jeg tror ikke de selger noe som er ulovlig i Norge nei. :)

  • Reply Lene Fosstvedt Larsen 17. juli 2015

   Hei:) Jeg har nettopp fått en pakke derfra!! Det tok ca. 5-6 dager fra bestilling til jeg fikk hentelapp i postkassa:)). Men i min iver over å ha funnet en slik flott nettbutikk, glemte jeg det Birgitte sa om å handle under 350,- for å unngå moms….ups:-() Jeg handlet for rundt 1200.- & måtte betale en moms på 384.-. Så neste gang så bestiller jeg heller flere små pakker;)). Ellers så ser produktene & innpakningen veldig bra ut, pluss for at alt kommer i søte små glassflasker & bokser som kan resirkuleres når jeg skal lage flere produkter;););)

   • Reply Birgitte 18. juli 2015

    Så bra du ble fornøyd!! :)

 • Reply Kristin 25. juni 2015

  Tusen takk for fantastisk tips. :) Ha en fin dag og riktig god sommer!

  • Reply Birgitte 25. juni 2015

   Takk, og riktig god sommer til deg også! :)

 • Reply Maria K 24. juni 2015

  Kjempefin nettbutikk! Skal gå gjennom alt de har, mye spennende :)

  • Reply Birgitte 25. juni 2015

   Ja skikkelig godtebutikk! :) Kos deg!!

  DIN KOMMENTAR