Grønn livsstil, Juicing, Kjøkkenutstyr, Kosthold, Nyheter, Shopping, Tips & triks, Verktøy

Min nye bestevenn på kjøkkenet

 Da har jeg hatt min nye Nutribullet i et par uker og jeg må bare si:

Den er GENIAL!

Liten, effektiv, utrolig enkel å rengjøre – rett og slett helt super. Fra én grønnsaksjuice eller smoothie i ny og ne (det blir ikke mer når man er nybakt mamma), får jeg nå i meg hele 3 sunne smoothies/shakes om dagen! -En grønn og frisk variant på tom mage om morgenen, en ekstra sunn, proppfull av supermat, mellom frokost og lunch, og en mettende og rik shake med masse fettsyrer når jeg trenger litt påfyll mellom lunch og middag.

Jeg merker stor forskjell på energinivået; blodsukkeret holder seg stabilt, jeg orker mye mer, triller lengre turer med økoprinsen og har fortsatt energi til overs når kvelden kommer.

I tillegg til at den er enkel i bruk, liker jeg de små størrelsene på miksebegerne. Vanligvis lager jeg altfor mye når jeg bruker blender og ender opp med å måtte drikke den samme smoothien gjennom hele dagen. Nå får jeg mye større variasjon i ingrediensene og konsistensen fra gang til gang, og det er blitt mye lettere å få i seg et bredt spekter av supermat som greens, frø og bær. Jeg tror også den blir genial til å lage barnemat i, noe det blir mye av om ikke så lenge.

Om den er bedre enn en vanlig blender? Tja. Det kommer an på blenderen. Den kan nok ikke måle seg med en Vitamix-variant, så har du 3-5000,- å bruke på blender er nok Vitamix el.l. et bedre valg. Men Nutribullet´en funker i allefall bedre enn mine (mye rimeligere) blendere. Skal du lage smoothie til hele familien blir den nok i minste laget, den funker bedre for 1-2 personer.

Kort oppsummert:

PLUSS: 

 • Liten og praktisk
 • Effektiv, kraftig motor
 • Maler ingrediensene finere enn mange blendere
 • Lett å variere oppskrifter
 • Genial til mellommåltider, gjør at man får i seg mye mer grønnsaker og annen supermat
 • Tar opp liten plass på benken
 • Få deler, enkel å rengjøre
 • Blir til at man bruker den oftere enn større maskiner
 • Følger med praktisk lokk til miksebegerne
 • Fin å ha med seg som reiseblender på hytteturer o.l.

MINUS:

 • For liten hvis man skal lage mye på én gang
 • Litt vanskelig å skru av underdelen med skjærebladet nå man er ferdig
 • Litt grisete å drikke av hvis man ikke skrur på “lepperingene” som følger med


Man skulle nesten tro at jeg var sponset av Nutribullet eller TV-Shop, men det er jeg absolutt ikke; jeg har betalt 995,- + 99,- i frakt, og det er den absolutt verdt synes jeg. Jeg prøvde riktignok å finne den billigere andre steder enn TV-Shop, men det fant jeg altså ikke.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: