Grønn livsstil, Juicing, Kjøkkenutstyr, Kosthold, Nyheter, Shopping, Tips & triks, Verktøy

Min nye bestevenn på kjøkkenet

 Da har jeg hatt min nye Nutribullet i et par uker og jeg må bare si:

Den er GENIAL!

Liten, effektiv, utrolig enkel å rengjøre – rett og slett helt super. Fra én grønnsaksjuice eller smoothie i ny og ne (det blir ikke mer når man er nybakt mamma), får jeg nå i meg hele 3 sunne smoothies/shakes om dagen! -En grønn og frisk variant på tom mage om morgenen, en ekstra sunn, proppfull av supermat, mellom frokost og lunch, og en mettende og rik shake med masse fettsyrer når jeg trenger litt påfyll mellom lunch og middag.

Jeg merker stor forskjell på energinivået; blodsukkeret holder seg stabilt, jeg orker mye mer, triller lengre turer med økoprinsen og har fortsatt energi til overs når kvelden kommer.

I tillegg til at den er enkel i bruk, liker jeg de små størrelsene på miksebegerne. Vanligvis lager jeg altfor mye når jeg bruker blender og ender opp med å måtte drikke den samme smoothien gjennom hele dagen. Nå får jeg mye større variasjon i ingrediensene og konsistensen fra gang til gang, og det er blitt mye lettere å få i seg et bredt spekter av supermat som greens, frø og bær. Jeg tror også den blir genial til å lage barnemat i, noe det blir mye av om ikke så lenge.

Om den er bedre enn en vanlig blender? Tja. Det kommer an på blenderen. Den kan nok ikke måle seg med en Vitamix-variant, så har du 3-5000,- å bruke på blender er nok Vitamix el.l. et bedre valg. Men Nutribullet´en funker i allefall bedre enn mine (mye rimeligere) blendere. Skal du lage smoothie til hele familien blir den nok i minste laget, den funker bedre for 1-2 personer.

Kort oppsummert:

PLUSS: 

 • Liten og praktisk
 • Effektiv, kraftig motor
 • Maler ingrediensene finere enn mange blendere
 • Lett å variere oppskrifter
 • Genial til mellommåltider, gjør at man får i seg mye mer grønnsaker og annen supermat
 • Tar opp liten plass på benken
 • Få deler, enkel å rengjøre
 • Blir til at man bruker den oftere enn større maskiner
 • Følger med praktisk lokk til miksebegerne
 • Fin å ha med seg som reiseblender på hytteturer o.l.

MINUS:

 • For liten hvis man skal lage mye på én gang
 • Litt vanskelig å skru av underdelen med skjærebladet nå man er ferdig
 • Litt grisete å drikke av hvis man ikke skrur på “lepperingene” som følger med


Man skulle nesten tro at jeg var sponset av Nutribullet eller TV-Shop, men det er jeg absolutt ikke; jeg har betalt 995,- + 99,- i frakt, og det er den absolutt verdt synes jeg. Jeg prøvde riktignok å finne den billigere andre steder enn TV-Shop, men det fant jeg altså ikke.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

6 KOMMENTARER

 • Reply Janne Helen 21. april 2016

  Hei :) Anbefaler du fremdeles denne?
  Er miksebegerene i plast eller i glass?

  Kiker på blender men utvalget er uendelig stort.
  Ønsker en som ikke tar så stor plass, som er enkel å rengjøre og som er i glass OG som likevel er ok pris på.

  Mvh Janne Helen

  • Reply Birgitte 25. april 2016

   Beklager sent svar, Janne Helen!!
   Ja jeg digger fortsatt Nutribulleten :) Til tross for at miksebergerne er i plast.. Det ideelle hadde vært glass selvfølgelig, men man kan ikke vinne hver gang ;) Hvis du heller ønsker noe i glass bør du gå for en blender med glassmugge. Men hvis du er keen på en som tar liten plass, enkel å rengjøre og supereffektiv, så er det lite som slår Nutribulleten! Man trenger jo ikke å drikke av miksebegerne, bare helle over i glass med en gang, så unngår du hvertfall litt plast.. jeg tenker litt sånn at det er viktigere å ha en blender/mikser i plast som man er fristet til å bruke ofte, så man får i seg sunne smoothies o.l, heller en en diger blender i glass som bare støver ned på benken ;)
   Klem Birgitte :)

 • Reply Karoline 13. september 2015

  Takk for svar! Tror faktisk Elkjøp har begynt å føre den :)

  Ha en fin søndag videre!

  • Reply Birgitte 15. september 2015

   Så bra! :)

 • Reply Karoline 10. september 2015

  Hei! Går det fint å lage mel med denne også? Nøtter og hele gryn.. :)

  • Reply Birgitte 11. september 2015

   Ja absolutt, den er genial til det også! Men ser at TvShop ikke selger den lenger dessverre, men kanskje den kan kjøpes fra f.eks amazon (?)

   Birgitte :)

  DIN KOMMENTAR