Kosthold, Plantebaserte oppskrifter, Ukesmeny

Ukesmeny: Torsdag

Dette har vært en kjempetravel dag, så dagens “meny” er litt enklere enn de andre dagene. Du får heller ingen oppskrifter i dag, men i morgen kan jeg friste med helt ny og enda enklere oppskrift på glutenfrie pitabrød!

  • Rise & shine: Ca. 5 dl vann med økologisk eplecidereddik.
  • Morgensmoothie: Bærsmoothie med 1 stor neve økologiske skogsbær, 1 ss Tart Cherry, 2 dl mandelmelk og 1 ss chiafrø.
  • Frokost: Havregrøt av glutenfrie havregryn med valnøtter, rosiner og kanel.
  • Lunch: 4 skiver glutenfritt brød og salat.
  • Mellommåltid: Økologisk eple, økologisk banan og shake med hvetegress og spirulina.
  • Middag: Gulrot- og søtpotetsuppe fra i går.
  • Kveldskos: Mørk økologisk sjokolade.
FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR