Makeup, Ren kosmetikk

Naturlig glød i høstmørket

Vi må vel bare innse at det går mot mørkere tider og alt det innebærer av blek hud, tørt og elektrisk hår og trøtte tryner på trikken.

Men med litt glød i kinnene kan du møter de korte og kalde dagene med en friskere utstråling. Trikset er et naturlig og giftfritt solpudder, og da har jeg et hett tips til deg: Det økologiske solpudderet Teracotta fra Terre d´Oc.

Mange solpuddere blir for glitrete eller etterlater seg for mye pigment. Å se ut som en glitrende appelsin er jo ikke akkurat lekkert. Solpudderet fra Terre d´Oc er derimot akkurat passe skimrende og glir silkemykt på huden uten å gi for mye farge. Du trenger dermed ikke være redd for å se oversminket ut i det avslørende dagslyset.

Igjen blir jeg imponert over kvaliteten på Terre d´Oc-produktene. Dette solpudderet kan jeg trygt bruke på alle slags fotojobber og på alle hudtyper og hudtoner. At huden ikke glitrer, er viktig på foto, men et svakt skimmer og en naturlig glød er perfekt både på bilder og til hverdags. Dette pudderet kommer nok til å bli mye brukt på de vinterbleke modellene jeg sminker i månedene som kommer!

Solpudderet kommer i tre fargenyanser: tendre Namib, doré Sahara og ardent Sahel. Fargen tendre Namib passer nok best på typisk norsk, vinterblek hud. Har du mer farge, bør du derimot gå for doré Sahara, mens ardent Sahel nok passer best til mørkere hudtoner. Bruk en stor pudderkost og børst solpudderet lett over de stedene sola naturlig ville gitt deg farge: Over kinn, nese, panne og på brystet.

Terre d´Oc Teracotta får du på greenspirit.no.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Edona Shamolli 24. mai 2017

  Hei.
  Jeg ønsker å kjøpe dette solpudderet, men jeg finner det ikke på greenspirit. Vet du om noen andre nettsider jeg kan kjøpe den fra? :)

  • Reply Birgitte 27. juni 2017

   Beklager, da vet jeg dessverre ikke hvem som har det!

  DIN KOMMENTAR