Iherb.com, Kroppspleie, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Tannkremtips!

Jeg har sverget til Green People´s Mint Toothpaste i en årrekke. Men nå var jeg klar for noe nytt og saumfarte derfor Iherb etter den beste og mest naturlige tannkremen.

Resultatet ble Natural Toothpaste Creme de Mint fra Nature´s Gate.

Den skummer mye mer enn Green People sin, smaker friskt av mynte, gjør tennene superrene og så er den drøyere i bruk og mye billigere enn min gamle favoritt. Ja, og selvsagt fri for SLS, parabener, fluor og andre lumske stoffer som du absolutt ikke bør putte i munnen to ganger om dagen.

Kjøp den her, gjerne med min rabattkode: KEQ031. Da får du $5-$10 i rabatt hvis det er første gang du handler på Iherb!

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply iren 15. april 2016

  Hei!
  Jeg lurer veldig angående valg av tannkrem – har likt godt flere fra iherb, men har etter et års tid fått ising i tennene, noe jeg aldri har hatt tidligere, har heller ikke hatt hull noen gang (såvidt jeg vet – 3 år siden sist tannelgebesøk) – det er så omstridt angående bruk av fluor – og det samme angående glycerin som er i de aller fleste tannkremer, også i disse jeg har prøvd hos iherb. Du er sikkert litt mer oppdatert enn meg, hva tenker du om fluor/glycering? hva beskytter, og hva skader?

  • Reply Birgitte 21. april 2016

   Hei! Er helt enig når det gjelder fluor, dette bør man unngå. Glycerin har jeg ikke hatt noen dårlige erfaringer med selv, men det kan selvsagt være at noen reagerer på det. Jeg kan dessverre ikke si noe om hva som forårsaker ising hos deg, men det kan være andre ting enn tannkremen også, f.eks hva man spiser, om man pusser for hardt, m.m.

  DIN KOMMENTAR