Kosthold, Spis deg vakker, Sunnhet, Supermat & greens

Superfoodkakao

CocoCeps er kakao med superkrefter! I tillegg til økologisk kakaopulver, som jo er supermat i seg selv, inneholder CocoCeps to typer sopp med en rekke helsebringende egenskaper.

Reishi, også kjent som the mushroom of immortality i Østens medisin, inneholder polysakkariden beta-1,3-D-glucan som effektivt styrker immunforsvaret, og forskning har vist at reishi kan være med på å bekjempe kreftceller (i Japan er reishi faktisk godkjent av myndighetene som en form for kreftbehandling). Reishi kan i tillegg hjelpe ved kardiovaskulære lidelser, allergi og høyt kolesterol, samt redusere effekten av aldring.

Cordyceps, som er den andre sopptypen, har også immunstyrkende og kreftbekjempende egenskaper. Den kan styrke muskler, nyrer, lever og lunger, og har tradisjonelt blitt brukt til å behandle plager som hoste, bronkitt, anemi, hjertearytmi, slapphet og høyt kolesterol, for å nevne noen. Den inneholder sterke antioksidanter, gir økt utholdenhet og kan hjelpe ved lav libido og andre seksuelle problemer hos både menn og kvinner.

Jeg lager kakao av CocoCeps med varmt vann, litt stevia med vanilje, kokosnektar og en dæsj kanel eller allehånde. Perfekt i disse sitteforanpeisenmedkakao-tider!

CocoCeps finner du på iherb.com.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR