Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Rull deg til vakker, fast og glødende hud

Noen kaller det for naturlig botox, andre for fitness for ansiktet. Denne vakre, lille saken gir deg nemlig økt blodsirkulasjon og glød, og den beroliger og løfter huden din ved regelmessig bruk.

Selv kan jeg ikke fatte hvordan jeg noen gang har klart meg uten en rosenkvarstrulle.

Jeg har alltid vært stor fan av ansiktsmassasje, og har vært flink til det i perioder, og da har jeg virkelig sett hvor effektivt det er for å stramme opp og gi huden en sunn glød. Med rosenkvartsrullen blir det utrolig enkelt og effektivt å massere ansiktet – du kan gjøre det mens du ser på Netflix eller ha den liggende på nattbordet så du kan rulle ansiktsmusklene et par minutter før du skal sove (perfekt for deg som sliter med kjevespenninger eller gnisser tenner om natten).

Rosenkvartsrullen bidrar til at musklene slapper av, setter fart på blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen og reduserer væskeansamlinger, noe som gir deg mer glød og fastere hud.

Og noe av det beste med den er at hvis du smører deg med olje, serum eller maske først vil rullen få produktet til å trekke dypere ned i huden og virke enda bedre (du kan også bruke den oppå en sheetmaske!). Rosenkvartskrystall har en hard struktur og holder seg kjølig lenge. Den tunge kvaliteten gjør at du kan arbeide dybere i huden uten at måtte trykke så hardt.

Jeg kan virkelig se forskjell på huden min etter bruk av denne, og jeg synes det er en utrolig deilig og lettvint måte å pleie huden min på. Mitt nye kveldsrituale består av at jeg renser huden min godt, påfører en god olje eller et serum og så sitter jeg og ruller i vei mens jeg ser på TV eller sitter foran pc’en. Det løser opp i spenninger, virker utrensende, strammer opp og gjør at huden min tar opp enda mer næringsstoffer. Om morgenen bruker jeg den til å redusere poser og mørke ringer under øynene – i blant legger jeg den i kjøleskapet for å gjøre den ekstra kald og effektiv.

Det er superenkelt å bruke rosenkvartsrullen: Tenk at du skal rulle med lette bevegelser fra midten av ansiktet og utover. Den store enden av rullen bruker du på kinn, panne, kjeve, hals og krageben, mens den lille enden av rullen brukes til bekymringsrynken mellom brynene, langs neseryggen, eller rundt øynene for å fjerne væskeansamlinger, mørke ringer og poser. Eller for å stramme opp huden kan du gi deg selv en massasje med kun oppoverbevegelser.

Alle rosenkvartsruller er unike i utseendet, da de er håndlaget av ekte naturlig krystall, og bør derfor behandles skånsomt. Passer du godt på den har du rosenkvartsrullen din hele livet og du kan til og med gi den videre til neste generasjon. Snakk om bærekraftig skjønnhet!

Og så er den jo bare helt utrolig fin å se på, eller hva?

 

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ: