Hudpleie, Kroppspleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Rudolph Care

Produktene i dette innlegget er sponset.

– Jeg var gravid og lykkelig da Greenpeace i 2006, som et ledd i en kampanje mot tilsetningsstoffer, testet meg for miljøgifter. Selv om jeg var den nest yngste av åtte testpersoner, var jeg den som hadde flest kjemikalier i blodet.

Den danske radio- og tv-programlederen, Andrea Rudolph, ventet sitt første barn og ble sjokkert da hun fant ut at de fleste av de skadelige kjemikaliene i blodet hennes kunne spores til alle de lekre og dyre kremene, oljene og såpene hun hadde brukt i årevis. Greenpeacetesten fikk Andrea til å lete etter alternative hudpleieprodukter uten skadelig kjemi, men som likevel ga den samme luksusen, de gode duftene og den vakre embalasjen som hun var vant til. Kombinasjonen av høy kvalitet og luksus uten tilsetningsstoffer skulle vise seg å være vanskelig å finne.

Andrea Rudolph bestemte seg for å ta saken i egne hender. Resultatet ble Rudolph Care, en serie med eksklusive skjønnhetsprodukter som både er svanemerket og Ecocert-sertifisert. Produktene er 100 % frie for miljøgifter, syntetiske farge- og duftstoffer, syntetiske konserveringsmidler og emulgatorer, syntetiske oljer, fett og silikoner, og så er de selvsagt ikke testet på dyr.

Superfrukten Açai er nøkkelingrediensen i alle Rudolph Care-produktene. Açai er proppfull av antioksidanter, vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer, beskytter huden mot frie radikaler og kan utsette hudens naturlige aldringsprosess. Til ansiktet får du olje, kremer, renseprodukter og leppebalsam og til kroppen kan du velge mellom body lotion, body balm og body oil.

Jeg har fått teste ut Acai Anti-Aging Facial Oil, Acai Lip Balm og Acai Body Oil. Produktene oser av luksus og de tunge glassbeholderne og vakre etikettene tar seg lekkert ut på badehylla.

                                                  Rudolph Care Acai Anti-Age Facial Oil:

                                                 

Oljen trekker lett inn i huden uten å gjøre den fet. For meg som har en tendens til tørr hud blir denne oljen litt i letteste laget, da huden min er vant til litt tyngre oljer. Men for deg som er vant til kremer, men som vil gå over til oljer, er denne oljen kjempefin. Jeg vil også anbefale den til deg med normal til fet hud. I tillegg kan du bruke den sammen med dag- eller nattkremen din for å få litt ekstra fuktighet.

                                                          Rudolph Care Acai Body Oil:

                                                

Kroppsoljen er helt klart min favoritt blant de tre produktene jeg har testet. Den dufter helt fantastisk, trekker lett inn i huden og etterlater den silkemyk. Oljen er ikke spesielt fet og kan fint brukes daglig, enten i eller etter dusjen. Hvis du vil unne huden litt ekstra luksus eller ikke har lyst til å lage egne kroppsoljer, er Acai Body Oil et fantastisk alternativ.

                                                         Rudolph Care Acai Lip Balm:

                                                 

Leppebalsamen dufter minst like deilig som kroppsoljen. Konsistensen er lett og myk, kanskje litt i tynneste laget for mine vintertørre lepper, men den mykgjør likevel godt hvis jeg påfører nok av den. Det er ikke spart på luksus her heller og den lekre glasskrukka gjør det å smøre leppene til en eksklusiv affære. Du kan også bruke leppebalsamen på andre tørre områder som trenger litt ekstra pleie. Leppebalsamen inneholder bivoks, og er dermed ikke helt vegansk.

Rudolph Care får du kjøpt hos Gimle Økologiske Parfymeri og i Parfymellebutikkene.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR