Hudpleie, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Nye MSM-produkter fra Raw Gaia

Ja, jeg vet jeg skryter fælt av Raw Gaia, og nå har jeg tenkt til å gjøre det igjen. Men det er ikke uten grunn, produktene deres er alltid av super kvalitet.

Jeg har skrevet om den suverene MSM Beauty Spray tidligere, det kan du lese her. Nå har Raw Gaia kommet med en ansiktsrens og toner i samme serie og jeg har vært så heldig å få teste ut disse.

MSM Beauty Cleansing Lotion er laget av jojoba-, avocado-, druekjerne-, argan-, lindenblomst- og castorolje, aloe vera-gelé, MSM, grapefruktkjerneekstrakt, vitamin E-olje, plantebaserte duftstoffer og eteriske oljer av frankincense og myrra. Jeg elsker å rense ansiktet med oljer som ikke stripper huden for dens naturlige fuktighet. Denne ansiktsrensen er noe lettere enn oljene jeg vanligvis bruker, så for deg som føler at ren olje blir for fet, er denne rensen genial. Du fukter ansiktet med lunkent vann, heller litt ansiktsrens på en bomullspad og stryker over ansikt og hals. For en dypere rens masserer du produktet inn i huden, lar det sitte i 3-5 minutter og tørker av med en fuktet bomullspad eller myk klut. Jeg foretrekker den sistnevnte fremgangsmåten, da føler jeg at huden får mest nytte av alle de gode næringsstoffene i produktet og huden føles ekstra ren og frisk. Men jeg lar den kun sitte i ett minutt, noe lengre kjenner jeg kan irritere den sensitive huden min. Jeg digger denne ansiktrensen! Siden jeg begynte å bruke den merker jeg at huden er mykere og ser friskere og jevnere ut.

MSM Beauty Toner inneholder tre typer av Raw Gaias deilige blomstervann. I tillegg til MSM, inneholder den også grapefruktkjerneekstrakt og eteriske oljer av frankincense og lavendel. Toneren sprayer du godt over hele ansiktet etter at du renset huden. Jeg liker toneren godt og bruker den i kombinasjon med MSM Beauty Spray. Likevel kjenner jeg at det er ansiktrensen og beautysprayen som har den største effekten på min hud.

Dette er naturlige produkter av høy kvalitet. Det påvirker selvsagt også prisen. MSM Beauty Cleansing Lotion koster £34.99 for 100 ml og toneren £29.99. Her må du altså over den gylne 200-kronergrensa for å få produktene i hus, og risikerer toll og moms i tillegg. Er det verdt det? Ja, ansiktsrensen er verdt hvert øre synes jeg. Men toneren? Nei, da ville jeg heller investert i MSM Beauty Spray som du faktisk får til under 200-lappen.

Og har du ikke handlet på Raw Gaia før får du £10 i rabatt på første bestilling!

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

4 KOMMENTARER

 • Reply Maj Angelica 2. mars 2015

  Tusen takk for svar:-))

  • Reply Birgitte 5. mars 2015

   Bare koselig :)

 • Reply Maj Angelica 28. februar 2015

  Hei Birgitte

  Fär ikke äpnet linken til Raw Gaia. Fär man bestillt det andre steder?
  Kommer bare opp Error 404-403:-(((

  Mange hilsner

  Maj Angelica

  • Reply Birgitte 2. mars 2015

   Hei Maj Angelica! Det ser ut til at Raw Gaia sin nettside er nede for øyeblikket. I følge facebooksiden deres så jobber de med saken ;)

  DIN KOMMENTAR