Iherb.com, Kroppspleie, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Ny deofavoritt!

Jeg fikk tilsendt en prøve på Soapwalla deodorant, med et løfte om at denne bare var helt super. Det skal mye til å greie å utfordre min absolutte deodorantfavoritt fra Home Health, så jeg var selvsagt skeptisk. Men etter å testet deodorantkremen fra Soapwalla i noen uker er jeg ikke i tvil, den er faktisk helt super. Den lukter rent, friskt og sommerlig, er lett å påføre og holder meg tørr og luktfri veldig lenge. Den er ikke klissete og du trenger ikke vente på at den skal tørke. Jeg kommer nok ikke til å droppe min gamle favoritt helt, så løsningen for meg er Home Health på roligere dager, og Soapwalla på litt mer hektiske dager hvor jeg vil ha en deo som tørker kjapt og holder meg ekstra tørr og frisk.

Soapwalla Deodorant Cream får du på pureskin.no.

image

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

4 KOMMENTARER

 • Reply Kamilla 19. mars 2015

  Hei :)
  Jeg har lenge vært ute etter en bra deodorant uten aluminium så da jeg leste om denne ble jeg kjempepositiv. Har sensitiv hud så det var viktig for meg at den var mild. Bestilte den og etter kun to dager lå den i postkassa. Prøvde den med en gang men etter bare noen timer hadde jeg fått masse utslett under armene. Typisk min uflaks! Hadde frem til da brukt deo med masse dritt i uten noen reaksjon. Men når jeg går over til noe som er bra for meg–> superrash! Bruker både lavender og eukalyptus i kroppsoljen min så lurer på om jeg ikke tålte leiren som var i den. Mamma fikk den å hun er superfornøyd. Har også en svigersøster som liker den godt. Ergelig! Hvis det finnes, anbefaler jeg de med sensitiv hud å få en tester før du kjøper den.
  Utrolig flott blogg! Keep up the good work.

 • Reply Renata 9. februar 2015

  Hei, jeg lurte på om du vil anbefale SoapWalla under graviditet (1. trimester). Nettsiden er lite spesifikk og skriver at de fleste av produktene er trygge fra 2. trimester. En annen nettside sier at det er trygt fordi hver beholder inneholder mindre enn 3-4 dråper av hver eterisk olje – altså mindre enn 1/4 dråpe pr. bruk.

  Ev. vil du anbefale noen andre deodoranter under graviditet? Etter at jeg ble bevist på trygge deodoranter så synes jeg det er vanskelig å finne noen i «vanlige» butikker/apotek/helsekost.

  • Reply Birgitte 10. februar 2015

   Det er litt vanskelig å si, antakelig er det ikke så farlig da det er såpass lite pr. bruk. Men for å være på den sikre siden foreslår jeg at du venter til 2. eller 3. trimester med å bruke den, og heller bruker f.eks denne i første trimester: http://birgittemagnussen.no/giftfrideodorant/.

  DIN KOMMENTAR