Giveaway, Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Mirakelhud på krukke + ISUN give-away!

Da jeg ble introdusert for ISUN for noen måneder siden visste jeg egentlig lite om dette merket. Men så var jeg så heldig å få møte Bunnie, grunnleggeren av ISUN, og skjønte straks at her lå det en helt unik kunnskap og et engasjement utenom det vanlige bak produktene. Jeg forsto også raskt at folk virkelig elsker – nærmest tilber – dette merket. De er rett og slett ISUN-frelste.

Og vet du, jeg tror jammen at jeg begynner å bli litt frelst jeg også ;)

Det produktet som har gjort størst inntrykk på meg så langt, er Miracle Night Balm. Jeg har jo testet utallige oljer, serum, kremer og masker opp gjennom årene, og mye av det har vært veldig bra. Men det er sjelden jeg prøver et produkt med så umiddelbar effekt som det denne balmen gir.

Med én gang jeg smører den på kan jeg kjenne at huden fuktes og beroliges i dybden. Huden blir fullstendig mettet med næring og den blir umiddelbart silkemyk og strålende. Balmen smelter lett inn i huden og er veldig drøy i bruk.

Miracle Night Balm virker reparerende og gir hudcellene næring og fukt mens du sover, så du kan våkne opp med myk, glødende og balansert hud om morgenen. Den inneholder blant annet ekstrakter av aloe vera, grønn te, gotu kola, calendula, life everlasting-blomst, olivenblad, neem og rose, som gjør at den både smører, heler, kjøler og reparerer selv den sarteste ansiktshud. De kjølende og reparende egenskapene gjør den også enestående til bruk som en aftersun.

Balmen er egnet for alle hudtyper, og er spesielt gunstig for deg med sensitiv hud og hypersensitive hudtilstander. Perfekt for solbrent hud for å lindre smerte, forebygge flassing og fremme rask helbredelse.

Jeg påfører Miracle Night Balm på nyrenset hud om kvelden. I blant bruker jeg den om dagen også, særlig etter en lang dag i sola, eller når huden rett og slett trenger litt ekstra pleie og glød (den er super under makeup også!). Du kan også bruke balmen som en maske ved å påføre et tykt lag på ren hud og la den sitte på i minimum 20 minutter, før du skyller av eller tørker av det som huden ikke har trukket til seg. Fantastisk for tørst sommerhud!


ISUN GIVE-AWAY!

To andre av mine favoritter fra ISUN er Ormus Myst, en deilig og oppfriskende ansikts- og kroppsmist, og Rose Quartz Oil, som er en kroppsolje med en helt fantastisk duft og som gjør huden utrolig myk og glødende.

Nå har du sjansen til å vinne en Ormus Myst og en Rose Quartz Oil!

_1180551Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å klikke deg inn på PureSkin.no’s blogg, the PURE blog, og legge igjen en kommentar under innlegget (altså ikke her på bloggen, men på PureSkin.no). Og hvis du i tillegg følger @pureskinno på Instagram + tagger en venn, så dobler du vinnersjansene dine!

Den heldige vinneren trekkes 4. august :)

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

8 KOMMENTARER

 • Reply Cecilie Christine Hunt 30. juli 2016

  Etter et halvt liv med dårlig ansiktshud, så begynte huden min endelig å bli helt fri for kviser som 33-åring. Jeg hadde kjempeflott hud i flere måneder nylig. Nå kom plutselig alle de kvisene jeg skulle hatt den tiden, på en gang! Huff… Hadde vært helt vidunderlig om dette hadde vært den perfekte hudpleieserien for meg. Har veldig lyst til å prøve. :)

 • Reply linda 30. juli 2016

  Høres helt fantastisk ut. Vil gjerne prøve

 • Reply Line 29. juli 2016

  Det hadde vært herlig for en stresset og fattig student ☘💚😍

 • Reply Nina Larsen 29. juli 2016

  Ser frem til å oppdage denne spennende grønne verdenen! 😃

 • DIN KOMMENTAR