Hår, Hårprodukter, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Les dette før du bruker hårmaske igjen

[Inneholder affiliatelinker]

Jeg bruker mye tid og energi på å holde huden min frisk, ren og sunn. Men jeg må innrømme at jeg veldig ofte glemmer at håret også trenger ekstra fukt og pleie. Og det er jo egentlig dumt, for det er så lite som skal til for å gjøre håret glansfullt, sterkt og sunt! En skikkelig god, ren og naturlig hårmaske, en til to ganger i uka, er stort sett alt som skal til for å få gode hårdager hele året rundt.

Konvensjonelle hårmasker kan inneholde både parfyme, parabener og petroleumsbaserte mineraloljer. Ikke akkurat det du bør smøre inn lokkene dine med! De får kanskje håret til å se glansfullt ut der og da, men på sikt kan de faktisk virke både uttørkende og allergifremkallende. Heldigvis finnes det helt naturlige, rene og trygge hårmasker, som både gir umiddelbare resultater og som på sikt styrker og revitaliserer hår og hodebunn.

Her skal du få tips til tre nydelige, naturlige og effektive hårmasker, slik at du enkelt kan finne den som passer ditt hår best:

Hello Hair Hydrating Mask: Denne har lenge vært en storfavoritt hos meg, og hvis du er glad i kokos kommer du til å elske den! Den dufter nemlig som en tropisk sydhavsøy og gjør håret ekstremt mykt og skinnende. Og det som er så genialt med denne er at du kan ha den i tørt hår – perfekt hvis du er som meg og synes det er pes å måtte vente i dusjen på at hårmasken skal virke. I tillegg til kokosolje inneholder den mandel- og arganolje, og er spesielt god for deg med stresset og skadet hår, for eksempel hvis du farger eller bleker håret eller utsetter det for mye varmeeksponering fra sol, føning, rettetang eller krølltang. Dessuten er Hello Hair Hydrating Mask fin for deg som sliter med tørr hodebunn og flass. Dette er en oljebasert maske, så vær oppmerksom på at den kan være litt mer flytende enn du er vant til. Bruk masken fra rot til tupp, massér den godt inn slik at alt hår er dekket av olje og surr et håndkle rundt hodet. Dersom du sliter med fett hår bør du kun bruke masken i hårtuppene. La masken sitte i minimum 30 minutter. Du kan gjerne la den sitte i lenger, for eksempel som en skikkelig dyptvirkende behandling over natten. Her kan du lese mer om Hello Hair Hydrating Mask og om hvordan du bruker den.

Josh Rosebrook Enrich Intensive Hair Mask: Denne hårmasken er proppfull av eksotiske oljer som er kjente for å forbedre tørr og skadet hårtekstur. Fettsyrerike planteoljer fra afrikansk marula, baobab og argan, jojoba, tahitisk tamanu, hamp og kokos styrker håret, øker elastisiteten, gir glans, motvirker flass og tørr hodebunn og beskytter og mykgjør håret. I tillegg inneholder masken fuktighetsgivende aloe vera og potente urteekstrakter, som stimulerer hodebunnen og revitaliserer slitt og skadet hår. Dette er en maske som virkelig gjør jobben, uten å gjøre håret tungt eller fett. Og så dufter den helt fantastisk! Masken påføres i fuktig, nyvasket hår, fra rot til tupp. Så kan du la den sitte i 5–10 minutter før du skyller ut, eller du kan la den sitte i en time for en mer intens behandling – jo lenger, jo bedre, selvsagt ;) Her finner du mer info om Josh Rosebrook Enrich Intensive Hair Mask.

A’kin Ginkgo & Jojoba Intensive Moisture Hair Masque: Denne prisbelønnede hårmasken er redningen for deg med tørt, livløst, skadet eller kjemisk behandlet hår, som trenger intens pleie og fukt. Den er rik på nærende og beskyttende ingredienser, som ren jojoba og sertifisert økologisk avokadoolje, ginkgo og hvit te, vitamin E og B5, aminosyrer og hveteprotein, og gjør håret blankere, glattere og mer håndterlig. Den hjelper også til å beskytte og ta vare på hårfargen din. A’kin Ginkgo & Jojoba Intensive Moisture Hair Masque kan du bruke i både tørt og vått hår, og best av alt – du trenger ikke skylle den ut! Kan det bli enklere? Påfør masken i vått, håndkletørket hår, og style håret som normalt, eller påfør en liten mengde i tuppene på tørt hår, for fukt og definisjon. Her kan du lese mer om A’kin Ginkgo & Jojoba Intensive Moisture Hair Masque.

PSST! Fra 31. oktober til 5. november inviterer vi deg til Norges første GREEN BEAUTY WEEK. En hel uke spekket med inspirerende foredrag, tips fra eksperter innen naturlig hudpleie og økologisk makeup, samt grønn og skjønn shopping. Mer info kommer fortløpende, følg med og les mer her.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR