Makeup, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Kjær Weis Cream Blush

Jeg har vært litt treig med å teste ut produktene fra Kjær Weis, men nå har jeg endelig fått kloa i noen av produktene. Det første jeg har testet er Cream Blush. Jeg gikk for fargen Lovely, som er en naturlig og fresh rosatone som passer de aller fleste. Kjær Weis-produktene er helt klart i en klasse for seg selv, med et utrolig lekkert og luksuriøst design og med rene naturlige produkter med toppkvalitet. Dette er makeup jeg ville brukt på en hvilken som helst sminkejobb, uten å blunke! Og denne kremblushen er ikke noe unntak: Den er enkel å påføre og smelter veldig fint inn i huden. Fargen gir et helt naturlig resultat og sitter godt. Den fuktgivende konsistensen er perfekt for tørre vinterkinn. Og det lekre designet tilfører dessuten en liten luksusdose hver dag!

Kjær Weis får du på pureskin.no.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR