Makeup, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Juice Beauty

For en stund siden kjøpte jeg Juice Beauty Perfecting Foundation og Juice Beauty Correcting Concealer på Gimle Økologiske Parfymeri. Produktene er selvsagt økologiske, uten kjemikalier og fulle av næringsrike oljer. Nå har jeg fått en god stund å teste dem på, og her er dommen:

Perfecting Foundation er dessverre ikke så perfekt. For det første er fargevalget veldig begrenset. Den finnes kun i tre farger: Ivory, Sand og Tan. Det sier seg selv at ikke alle vil finne sin match med en av disse tre. Jeg gikk for fargen Sand. Selv på solbrun hud ble fargen for mørk og rødlig. Foundationen har en ganske tynn konsistens som trekker altfor raskt inn i huden til at man rekker å tone den utover. Resultatet blir ujevnt og lite dekkende. Nei, jakten på den perfekte naturlige foundation er nok ikke over.

Concealeren kommer derimot veldig bra ut. Selvom det kun er to farger å velge i her, passet den mørkeste av dem, Sand, perfekt – og det til tross for at fargen Sand i foundationen var totalt feil. Jeg tror dette er en concealer som kan passe mange norske fjes. Konsistensen er ganske tynn, men veldig fuktgivende og den er lett å tone ut og få fin. Dekkevnen er ganske bra, i allefall til giftfri concealer å være. Denne blir i hvertfall å finne i min sminkepung fremover!

Juice Beauty får du på Gimle Økologiske Parfymeri og på nettet, bl.a. her og her.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR