Ansiktsolje, Hud, Kroppsolje, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

ISUN – levende hudpleie på sitt beste

Alle jeg snakker med som har brukt ISUN sier det samme: At det rett og slett er f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-e produkter. Jeg har prøvd mye bra produkter opp gjennom årene, men den begeistringen jeg opplever overfor ISUN er noe helt eget. Nesten så folk er litt frelst.

I mai var jeg så heldig å få møte Bunnie Gulick, grunnleggeren av ISUN, da hun var på besøk i Norge. Etter den tre timer lange lunchen med henne, må jeg ærlig innrømme at jeg var litt frelst jeg også. For en dame! For det første ser hun jo uforskammet bra ut til å nærme seg 70. Og så har hun en karisma, en livserfaring og en historie helt utenom det vanlige. Hun er virkelig en pionér innen naturlig og økologisk hudpleie, og har helt siden 80-tallet utviklet en rekke naturlige hudpleiemerker, før hun bestemte seg for å ta med seg alt hun hadde av kunnskap og erfaring, med bakgrunn som både klinisk ernæringsfysiolog og kosmetisk kjemiker, og danne et eget hudpleiemerke som skulle bestå av det ypperste naturen hadde å by på. Dette resulterte i ISUN Alive & Ageless Skincare – levende hudpleie, laget for hånd med kjærlighet og omtanke, og med ingredienser som pleier både hud, kropp og sinn på dypest mulig nivå.

Bunnie Spring Oct 2015Det som er litt uvanlig med ISUN-produktene er at de inneholder ekstremt høye konsentrasjoner av aktive plantestoffer (i motsetning til en del andre merker som kun bruker noen dråper med aktive stoffer, og blander ut resten med vann og billige fyllstoffer). I sitt laboratorie høyt oppe i fjellene i Colorado, utvinner Bunnie og teamet hennes produkter basert på økologiske, viltvoksende og naturlige planteingredienser – høstet både lokalt og hentet inn fra andre verdenshjørner. Alle ingrediensene er nøye testet og anerkjent for sine regenererende, rensende og fuktighetsgivende egenskaper.

Dessuten er alle ingrediensene i ISUN-produktene rå – det vil si at de ikke er varmebehandlet over 40 grader, og på den måten ivaretas plantenes helbredende og pleiende egenskaper og gjør produktene svært effektive. ISUN inneholder også en rekke «supermat»-ingredienser, som chlorella og gojibær, som er kjent for å beskytte og pleie huden.

Produktene lages med kjærlighet og respekt for både naturen, miljøet og menneskene som høster ingrediensene, gjennom fair trade og bærekraftige prinsipper. ISUN gir dessuten månedlige donasjoner til International Association for Human Values og The Pachamama Alliance.

Les mer på isunskincare.no  og vær forberedt på å bli frelst du også 😊

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

12 KOMMENTARER

 • Reply Trude 14. juli 2016

  Jeg er også en av de frelste ISUN brukerne, og lurte på om du hadde kjennskap til butikker som fører merket i utlandet, som London for eksempel.

  • Reply Birgitte 22. juli 2016

   Hei Trude! Fantastiske produkter, ikke sant? :) Dessverre kjenner jeg ikke til butikker som fører det i utlandet, men det kan du kanskje finne på hovednettsiden til ISUN? :)

 • Reply Veronika 15. juni 2016

  Hei hei!
  Ville bare takke for alle gode tips og ideer jeg har fått fra bloggen din.
  Gleder meg til å følge deg videre å se hva som kommer☺
  Ta gjerne en tur innom min blogg en gang ;-)
  Hilsen Veronika☺

  • Reply Birgitte 16. juni 2016

   Hei :) Så fint å høre – tusen takk! :)
   Klem Birgitte

 • Reply Sissel 14. juni 2016

  Hei, Birgitte. Siden du liker norskprodusert naturkosmetikk: Sjekk ut min webshop butikk.bergegard.no og facebooksiden Landlig Velvære. :)

 • Reply Marte 13. juni 2016

  Beklager, så at jane iredale hadde blank :)

  • Reply Birgitte 14. juni 2016

   Så bra! Håper det blir en favoritt :)

 • Reply Monika Stenseth 13. juni 2016

  Hei Birgitte! Jeg har brukt bloggen din i mange år. Lest innleggene dine om oljerensing. Prøver å bli mer grønn, men synnes det er vansklig å finne oljer. Har funne ei nettside som hetter Telemark urtebrederi som selger oljer. Kan ikke huske at du har nevnt de og lurer på om du har noe innformasjon om de. Er oljene deres gode? Eller hvor kjøper du oljene dine? På forhånd takk. Mvh Monika

  • Reply Birgitte 13. juni 2016

   Hei, takk for at du følger bloggen og lar deg inspirere :)
   Telemark Urtebrænderi har masse bra! Gå for de som er økologiske, og blomstervannene er supre. Ellers så handler jeg mye på Pureskin.no såklart, og også på Naturallythinking.com, aromantic.co.uk og newdirectionsuk.com.
   Birgitte :)

 • Reply Marte 10. juni 2016

  Hvilket merke anbefaler du til øyenbrynpenn og øyenbryngele?

  • Reply Birgitte 13. juni 2016

   Sjekk ut Logona for øyebrynspenn, og Jane Iredale har en farget øyebrynsgele :)

   • Reply Marte 13. juni 2016

    Takk for svar, er det noen økologiske merker du anbefaler som har blank øyenbrynsgele?

  DIN KOMMENTAR