Makeup, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Her er sommerens hotteste makeup-produkt

[Inneholder affiliatelinker]

Skal du kun kjøpe ett nytt makeup-produkt før sommeren, bør det være dette.

Da jeg jobbet fulltid som makeup-artist ELSKET jeg å bruke multi-produkter, og jeg skulle virkelig ønske at dette produktet fantes da. Særlig fordi jeg ikke er så glad i produkter som glitrer og skimrer for mye, men samtidig digger jeg å tilføre en subtil glød som fanger lyset og gjør at man ser fresh og strålende ut.

Master Mixer er et banebrytende produkt innenfor en ny kategori av multitaskende kosmetikk, med evnen til å forvandle et hvilket som helst annet sminkeprodukt og gi det en flatterende tone av roségull. Rett og slett et lite trylleprodukt som alle bør ha i sminkepungen!

Med Master Mixer får du mer ut av makeupen du allerede har. Du kan bruke den på alle typer produkter, og på den måten gi sminken din et mer gyllent og glødende resultat; Bruk den på øynskyggen, over rougen, sammen med highlighteren og på lipglossen eller leppestiften din. Du kan selvsagt også bruke den rett på huden som en naturlig og glødende highlighter – for eksempel på kinnben, brynsbenet, over neseryggen og i amorbuen.

dc4eca19-b47f-4c2d-b18c-dc18c2ddbaa088331488-cb0c-4438-8642-740dbfcdf55bf8a16d4e-9bac-431b-90c4-ce6d55cd5a85

Fargetonen på Master Mixer passer absolutt alle hudtoner og er spesielt vakker på sommerhud. Jeg elsker den subtile, men likevel effektive, gløden Master Mixer gir – helt uten glitter eller skimrende partikler.

TIPS! Legg Master Mixer på kragebenet og i fordypningen nederst på halsen – det gir en utrolig vakker effekt.

Dette er et produkt som er utrolig enkelt å bruke – det kan rett og slett ikke gå galt. Bare bruk fingertuppene og klapp produktet på akkurat der du vil ha det. Det har en lett konsistens som legger seg enkelt og smidig på huden.

Ja, takk til sexy sommerglød på krukke! :)

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Lena 9. juni 2016

  Jeg har ganske nylig oppdaget bloggen din og må bare si at jeg liker den veldig godt. Veldig inspirende og nyttige bloggposter! Boka har jeg også lest og den fortjener også masse skryt. Jeg ønsker å spøre deg om tips til foundation. Jeg har til tider ganske dårlig hud, noe jeg håper vil bedre seg nå som jeg driver og tester ut noen av rådene dine. Har gjort meg helt avhengig av mineralfoundation. Før brukte jeg Bare minerals og nå er det Glo’ minerals som gjelder. Er de fine å bruke evt. hva bør jeg heller bruke?? Fant ikke noe ang. dette på bloggen. Takknemlig for svar 😊

  • Reply Birgitte 10. juni 2016

   Så herlig å høre Lena! Takk :)
   Jeg er ikke så stor fan av mineralpudder, jeg synes det fort ser for sminket ut. Hvis ikke du har veldig tørr hud, ville jeg kanskje prøvd med denne isteden: http://www.pureskin.no/products/cream-foundation. Pass på at huden er smurt godt med en olje eller krem før påføring, og bruk en pensel eller fingrene til å påføre produktet.
   Birgitte :)

  DIN KOMMENTAR