Hår, Hårprodukter, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Hårmasken jeg ikke kan leve uten i vinter

Jeg har fått en ny hårmaskefavoritt! Den dufter helt fantastisk av hvit grapefrukt, søt appelsin, patchouli, ylang ylang og geranium og gjør håret mitt mykere enn det jeg trodde gikk an. Og for meg som er en oljefrik så er det ingenting som er bedre enn å gi hår og hodebunn pleie og næring med rene, naturlige oljer. Nå har jeg brukt den 1 gang i uka i noen uker og jeg ser virkelig forskjell på håret mitt. Det er mye mer glansfullt og ser mye sunnere ut, hodebunnen er frisk og balansert og håret blir ikke like fort elektrisk. Perfekt for knusktørt vinterhår som trenger ekstra pleie!

Hello Hair Hydrating Mask Botanic Edition er fullpakket med planteoljer med fantastiske egenskaper for hår og hodebunn:

 • Lavendelolje: Regulerer oljeproduksjonen i hodebunnen (perfekt for både tørr og fet hodebunn), pleier og nærer håret og motvirker tørr hodebunn og flass med sine antimikrobielle egenskaper.
 • Rosmarinolje: Stimulerer hårsekkene og fremmer hårveksten. Også kjent for å bremse tidlig håravfall og grått hår.
 • Aprikoskjerneolje: Rik på gamma linolensyre (GLA), og har en lett konsistens som trekker raskt inn i hår og hodebunn og gir fukt og pleie uten å virke for fet.
 • Kokosolje: Gir nytt liv til tørt og skadet hår og gjør det skinnende og silkemykt. Motvirker flisete tupper og knekte hårstrå og hjelper på den måten håret til å vokse seg langt og sterkt.
 • Olivenolje: Glatter ut skjellaget på håret, roer ned flisete hårtupper, reduserer elektrisk hår, motvirker flass og gir pleie og næring til hårsekkene.
 • Arganolje: Gir masse fukt og er nydelig til skadet og tørt hår. Også veldig rik på E-vitamin og antioksidanter som håret elsker.
 • Olivenbladekstrakt: Veldig rikt på protein, vitaminer og mineraler, som reparerer, styrker, fukter og beskytter håret. Olivenbladekstrakt har dessuten sterke antimikrobielle og antibakterielle egenskaper.
 • Castorolje: En god kilde til omega-9-fettsyrer, som gir både hodebunn og hårrøtter masse næring og pleie og motvirker uttørking av håret. Resultatet er et sterkt hår som vokser raskere.
Photo: Hello Hair

Photo: Hello Hair

Det jeg digger mest med denne masken, i tillegg til at den gir silkemykt hår såklart, er at den er så enkel å bruke. Bare påfør den i tørt hår, surr et håndkle rundt og så kan du bare la de fantastiske oljene gjøre jobben, mens du bruker tiden på noe helt annet enn å stå i dusjen og vente på at masken skal virke. Og jo lenger den får sitte, jo bedre blir resultatet (men selv 30 minutter med denne, én gang i uka, gjør susen for tørt og frizzy vinterhår).

Slik bruker du Hello Hair Hydrating Mask Botanic Edition:

 1. Påfør masken i tørt hår. Vær oppmerksom på at dette er en oljebasert behandling, ikke krembasert, slik at konsistensen er mye mer flytende (vil du ha den fastere kan du oppbevare den i kjøleskapet). Tørre lokker elsker Hallo Hair, og vil absorbere mye av oljen umiddelbart. Det betyr at håret ikke bør være dryppende av olje, men at det skal se fett ut, til det punktet at det nesten ser vått ut. Hvis du er bekymret for at olje skal dryppe på klærne, legg et håndkle rundt skuldrene mens du påfører masken.
 2. Bruk masken fra rot til tupp, ettersom den inneholder ingredienser som vil gjøre godt for hodebunnen også. Men dersom du sliter med fett hår bør du påføre produktet kun i tuppene.
 3. La masken sitte i minimum 30 minutter. Men – jo lengre, jo bedre! La den gjerne sitte over natta for en dypere behandling. Bare husk å dekke til puta med et håndkle ;)
 4. For best resultat anbefales det å sjamponere håret to ganger når du vasker ut hårmasken. Vær oppmerksom på at dette produktet er ren olje, så grundig sjamponering av håret med kvalitetsprodukter er definitivt anbefalt. Hvis du opplever vansker med å få oljen ut av håret, prøv å bruke natron som erstatning for shampoo. Natron er en fantastisk naturlig måte å rense håret på – bare bland det med nok vann til å lage en paste og bruk den istedenfor shampoo.
 5. Bruk hårmasken en gang i uken eller så, for å sikre at du ser de beste resultatene fra behandlingen. Men fordi masken er laget av 100% naturlige ingredienser, kan du bruke den så ofte eller så sjelden som du vil! Hvis du har et veldig skadet hår, kan du begynne å bruke den to ganger i uken for å gi håret den kjærligheten det trenger.

Hello Hair Hydrating Mask Botanic Edition er vegansk, er ikke testet på dyr og er trygg å bruke for nøtteallergikere.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Erica 30. desember 2016

  Den må jeg sjekke ut :D

  • Reply Birgitte 6. januar 2017

   Håper du liker den like mye som jeg! :)

  DIN KOMMENTAR