Plantebaserte oppskrifter, Salater & småretter

Høstsalat

Når høsten kommer kjenner jeg at behovet for litt kraftigere, mer krydret og tung mat sniker seg på, men det er ingen grunn til å slutte å spise salat av den grunn! Her har jeg laget en kraftfull og mettende høstsalat med sorte bønner (de ligger gjemt under alle de andre godsakene på bildet), dampet broccoli, cherrytomater, avocado, ruccula, soltørkede tomater, oliven, artisjokker og fersk timian. En dressing av tahini, olivenolje, yaconsirup, sitron, litt cayennepepper, paprikapulver og cumin gjorde denne salaten til en deilig smaksbombe.

             

Som du ser, ingen grunn til kun å spise salat om sommeren! Salat trenger heller ikke bety vassen kinakål og noen uinspirerte tomater; prøv deg frem med krydder, ferske urter og spennende smaker du ikke har testet ut før.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR