Familie og hverdag, Glutenfritt kosthold, Grønn livsstil, Helse, Kosthold, Livsstilsendring, Matallergier, Sunnhet, Veiledning

Møt min favorittlege!

Når sykdom rammer oss, eller vi har hatt kroniske plager over lengre tid, er det som regel symptomene våre som behandles av legene. Da jeg ble alvorlig syk i fjor høst, var det én lege som isteden tok tak i “hvorfor”. Hva kunne de grunnleggende årsakene være til at et ungt og tilsynelatende friskt menneske fikk en så alvorlig sykdom?

Jeg oppdaget dr. Siri Aabel gjennom et tips fra en tante, og Siri skulle vise seg å bli min livbøye gjennom en vanskelig tid.

Slik beskriver Siri Aabel sin legepraksis Green Doctors:

Green Doctors er etablert  for at pasienten skal oppleve å bli sett som et helt menneske. Bak etableringen står jeg, lege og homeopat Siri Aabel.  Jeg samarbeider med mange ulike terapeuter, som deler mine holdninger. Vi har et felles ønske om å skape mer balanse og harmoni i valg av utredning og behandling. Målet er å hjelpe pasienten til å bli frisk så fort som mulig og til å ta vare på god helse.

Jeg er utdannet lege med norsk lisens og autorisasjon, og er medlem av Den norske legeforening. Jeg har også utdannet meg i homeopati, orientalsk diagnose og fotsoneterapi. I møte med pasienten kombinerer jeg kunnskapen min og kan dermed tilby pasienten en annen hjelp enn den vanlige allmenleger kan. Jeg tar meg god tid, går mer i dybden, kartlegger hele mennesket og leter etter årsaken når jeg skal behandle et problem, en sykdom eller ubalanse. Sammen med pasienten legger jeg en plan – i tråd med pasientens ønsker.

Siri utredet meg fra topp til tå, og fant bl.a. ut at jeg hadde glutenintoleranse og alvorlig d-vitaminmangel. Hun anbefalte meg også å prøve fotsoneterapi og akupunktur, og tok håranalyse av meg som viste store mangler på både vitaminer og mineraler – noe som kunne henge sammen med at glutenintoleranse kan hemme opptak av disse. Hun ga meg også råd om kosthold og hvilke tilskudd jeg burde ta.

Aldri har jeg opplevd å bli “sett” på den måten hos en lege. Jeg føler jeg har fått en samarbeidspartner på veien mot en bedre helse, en som virkelig vet hva hun driver med, som står for de samme prinsippene som meg når det gjelder kosthold og behandling, og som kan være min trygge havn og veileder.

Mer info finner du på Greendoctors.no.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR