Iherb.com, Kroppspleie, Produktomtaler, Ren kosmetikk, Solkremguide

Min favorittsolkrem

Solen har skint i Oslo de tre siste dagene og jeg har benyttet anledningen til å teste min nye ansiktssolkrem Solar Protective Moisturizer SPF 30+ fra Devita. Utrolig god konsistens, lett, mild og fin, og trekker raskt inn i huden uten å gjøre den fet; perfekt over ansiktsoljen! Om den holder mål som solbeskyttelse i mange timer med sol og bading, det vet jeg ikke enda, men foreløpig ligger den godt an til å bli sommerens solkremfavoritt!

Devita Solar Protective Moisturizer SPF 30+ får du her på iHerb til $20.40 + frakt.

Håper dere også nyter sommerværet!

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Trine 5. januar 2016

  Hei Birgitte!

  Skal til varmere strøk på ubestemt tid og trenger derfor masse solkrem. Har lest de ulike innleggene du har ang solkrem og ser denne fra Devita er en favoritt. Var i ferd med å bestille den fra iherb da jeg så at mange av reviewsene var dårlige. Mange snakker om en endring i formula og at den etter skiftet har blitt dårligere, flakete, hvit, klumpete etc. Har du opplevd dette? Er først og fremst på jakt etter solkrem til ansikt. Faktor 30 +

  Vennlig hilsen Trine

  • Reply Birgitte 5. januar 2016

   Hei Trine! Så heldig du er da:)
   Devita er fremdeles en favoritt. Jeg kjøpte den senest i sommer og hadde ikke noe problemer med den. Er dette nye reviews?
   Jeg bruker alltid litt ansiktsolje el.l før jeg påfører solkrem så det ikke blir noen hvit rester.

   Birgitte :)

  DIN KOMMENTAR