Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Dette er det beste renseproduktet for tørst vinterhud

Enten du har moden hud, sliter med tørr hud, eller bare kjenner at vinteren herjer litt ekstra med huden din og gjør den tørrere enn vanlig, så trenger du et renseprodukt som tilfører dyp pleie og fukt fra nærende planteoljer.

Skeptisk til å rense huden med oljer? Da bør du lese videre.

MUSE fra Karmameju er et innovativt renseprodukt basert på nærende planteoljer som gjenoppretter og renser huden skånsomt. Men det som gjør MUSE så spesielt, er at det virker i 3 faser:

  1. MUSE starter som en rensende gel,
  2. deretter forvandler det seg til en nærende olje,
  3. før det avslutter som en fuktgivende rensemelk.

Kult, eller hva? Perfekt for deg som vil rense med oljer, men som er redd det skal bli klissete, eller for deg som alltid har sverget til rensemelk, men som trenger mer pleie og fukt.

Photo @karmameju_official

I tillegg til å rense effektivt inneholder MUSE oljer fra moringa og nyper, som er kjent for deres høye innhold av antioksidanter, vitamin-A, omega-3 og omega-6, som beskytter og gjør huden silkemyk, og dermed også reduserer rynker og fine linjer effektivt. Den aromaterapeutiske kombinasjonen av rose, jasmin, elemi og sandeltre beroliger, pleier og balanserer huden.

Jeg syntes nesten det hørtes litt rart ut at et produkt kunne gjøre alt dette. Men det er helt sant! Den starter virkelig som en silkemyk gel som er en drøm å massére inn i huden. Etter litt massasje forvandler den seg til en rik oljekonsistens, og så, når jeg tar vann på, blir den helt melkehvit og vaskes lett av. Huden etterlates utrolig myk, ren og gjennomfuktet – kun noen dråper ansiktsolje, så er jeg good to go :)

Slik bruker du MUSE Cleansing Balm:

  • Fordel en liten mengde mellom tørre fingertupper.
  • Massér produktet inn på tørr hud på ansikt, hals og bryst, for å rense og fjerne makeup.
  • Massér i oppadgående retning og ta deg tid til en avslappende ansiktsmassasje.
  • Etter endt massasje, fjerner du MUSE med vann. Vannet aktiverer og oppløser oljene til en fuktgivende melkehvit emulsjon, som lett renses av huden.
  • Klapp huden forsiktig tørr med et håndkle.
  • Avslutt med ansiktsolje eller krem.
Photo @karmameju_official

Photo @karmameju_official

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR