Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Det mest banebrytende renseproduktet akkurat nå

Noe av det kjedeligste jeg vet om er å rense huden. Skulle kanskje ikke tro det siden jeg er såpass opptatt av hud og naturlige hudpleieprodukter, men det er helt sant. For selv om jeg selvsagt vet at det må til for å opprettholde en frisk, sunn og vakker hud, synes jeg det er dørgende kjedelig å fjerne sminke, vaske, rense, fukte og alt som hører med.

Derfor blir jeg så lykkelig når det dukker opp smarte og effektive multiprodukter som gjør jobben enklere.

STAR Micellar Water 02 fra Karmameju er et genialt produkt som tar hele jobben for deg på én gang. Jepp – den fjerner både sminken din, renser huden, toner den og gjør den silkemyk. Perfekt for en travel småbarnsmor (og latsabb?) som meg ;) Og dessuten kjempesmart å ha med seg på reise!

Den funker til alle hudtyper, og er spesielt godt egnet til deg som har sensitiv hud, tørr hud eller akne. Dessuten er den mild og skånsom på den sarte huden rundt øyepartiet.

Dette gjør STAR Micellar Water 02 så effektiv:

 • STAR Micellar Water 02 inneholder overflateaktive miceller, som er bittesmå oljemolekyler blandet i bløtt vann. Disse tiltrekker seg smuss og olje, og trekker ut urenheter uten å tørke ut huden. Teknologien ble oppfunnet i Frankrike for mange år siden, for at de franske kvinnene skulle slippe å vaske ansiktet med det harde vannet fra springen.
 • Økologisk aloe vera og blomstervann fra bitter appelsin lindrer, toner og bløtgjør huden.
 • Ørkenplanten jerikorose er kjent for sine beskyttende, fuktbevarende og reparerende egenskaper. De aktive ingrediensene etterlater huden glatt og bløt som silke.

Photo @karmameju_official

Hele cluet med micellarvann er at du ikke trenger å vaske det av. STAR Micellar Water 02 fungerer som en skintonic som du lar bli igjen på huden. Produktet påfører du på en bomullspad (eller to eller tre) og bruker den til å fjerne sminken din med. Deretter har du nytt micellarvann på en ren bomullspad og bruker denne til å gå over huden med for å sørge for at all skitt og smuss er fjernet. Har du veldig mye sminke på, kan det være lurt å fjerne en del av denne med litt olje før du bruker micellarvannet. I prinsippet skal du ikke trenge å påføre noe fukt etterpå, men jeg bruker alltid litt ansiktsolje til slutt fordi jeg vil tilføre huden min ekstra næring og pleie – spesielt nå i de kalde vintermånedene.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Erica 11. november 2016

  Det står ikke at det er velegnet for Acne. Trodde også sitrusfrukter (irritant), benzyl alcohol og lauryl glucoside var komedogeniske og acnegenic? Fint viss jeg tar feil da :)

  • Reply Birgitte 18. november 2016

   Hei Erica! Det er riktig at det ikke står på produktet, men micellar water skal likevel være egnet for de med acne. Grunnen skal være at micellene renser effektivt, samtidig som de gir god fukt. Det at de ikke stripper huden for dens naturlige olje gjør at huden ikke overproduserer sebum, noe som kan hjelpe på acne. Jeg kjenner ikke til om ingrediensene du nevner er komedogeniske, men send meg gjerne en melding hvis du finner ut av om de er det, så vil jeg redigere dette i innlegget :)

  DIN KOMMENTAR