Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Derfor bør du tørrbørste ansiktet ditt

Min nyeste beauty obsession er RENEW Face Brush fra Karmameju. Denne lille vidunderbørsten virker nemlig som en naturlig mini-facelift!

Tørrbørsting av kroppen har lenge vært kjent for å stimulere blodomløpet, fjerne døde hudceller og virke utrensende. Det er rett og slett noe av det aller beste du kan gjøre for huden din – særlig nå om vinteren. Jeg har selv vært fan av tørrbørsting i flere år, men har alltid synes det har vært dumt at man ikke kan bruke tørrbørsten i ansiktet. Men nå har heldigvis Karmameju tatt det hele et skritt videre og skapt en ultramyk og effektiv børste spesielt beregnet på ansiktet, halsen og brystet. Yey!

 • RENEW Face Brush eksfolierer og fjerner døde hudceller og gjør huden din frisk og sunn.
 • Økt blodsirkulasjon setter fart på lymfesystemet og giftstoffer renses ut mer effektivt.
 • Når huden aktiveres og eksfolieres på denne måten trekker hudpleieproduktene dine mye bedre inn.
 • Bindevevet styrkes og fine linjer og rynker blir mindre synlige.
 • Poser under øynene og mørke ringer reduseres.
 • Når du bruker tørrbørsten jevnlig eksfolierer du effektivt vekk døde hudceller og sett fart på produksjonen av nye friske celler. Dette gir deg en vakker glød og en jevnere hudtone, i tillegg til at kollagenproduksjonen økes og huden blir strammere.

Slik bruker du RENEW Face Brush:

 1. De myke børstehårene er veldig skånsomme mot ansiktshuden, men det er lurt å likevel begynne litt forsiktig når du startet med tørrbørsting av ansiktet. For eksempel kan du begynne med 1–2 ganger i uken og så sakte øke til 3–4 ganger.
 2. Bruk børsten på helt tørr hud, helst om morgenen før du renser og fukter huden. Børst med lette sirkelbevegelser.
 3. Jeg er ikke sånn som følger oppskrifter til punkt og prikke, og når det gjelder tørrbørsting har jeg ikke tålmodighet til å gjøre det helt etter «reglene». Jeg tenker at så lenge man er forsiktig og bruker lette sirkelbevegelser på ansikt, hals og bryst, så er det effektivt og skånsomt nok. Men hvis du vil gjøre det helt etter boka, så har Karmameju laget en smart og oversiktlig 12-trinns guide og et illustrasjonsbilde til deg, som du finner i esken som børsten kommer i.
 4. Det er helt normalt at huden rødmer litt når du børster den. Men vær nøye med å ikke børste for hardt og unngå irritert, skadet eller sensitiv hud. Vær ekstra forsiktig rundt føflekker, nye arr og hud som flasser.
 5. Rens børsten etter bruk. Kjør tommelen gjennom børstehårene så alle hudpartikler fjernes og så vasker du børsten med såpe og vann. La børsten tørke uten kontakt med direkte varme, og med hårene vendt nedover.

_1190992-1

TIPS: Ikke glem resten av kroppen! Tørrbørsting fra topp til tå har fantastisk effekt på tørr og slapp vinterhud, og gir både energi, glød og silkemyk hud. Min favoritt til kroppen er BUFF Natural Body Brush fra Karmameju. For flere tips og triks, les også: Miniguide til tørrbørsting.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Nina 25. november 2016

  Hei, vil du anbefale denne på sensitiv hud? Med forsiktig tilvenning?

  • Reply Birgitte 30. november 2016

   Hei Nina! Jeg har selv litt sensitiv hud, men kan fint bruke denne – den er veldig myk og skånsom. Men kan du si litt mer om huden din?

  DIN KOMMENTAR