Kroppspleie, Produktomtaler, Ren kosmetikk, Solkremguide

Derfor bør du smøre deg med karanjaolje i sommer

Åh, det er så stas å oppdage nye oljer som man aldri har hørt om før! Karanjaolje var inntil nylig helt nytt for meg. Men etter å ha gjort litt research på denne er jeg ikke i tvil – dette er oljen jeg vil smøre huden min med i hele sommer!

Karanjaoljen er nemlig anerkjent for å kunne absorbere UV-stråling, jage bort innsekter og kryp, og for å ha et skyhøyt antioksidantinnhold som beskytter huden mot ytre påvirkninger og hindrer tidlige aldringstegn. Oljen kommer opprinnelig fra India og er tradisjonelt brukt i ayurvediske skjønnhetsritualer på grunn av sine ekstraordinære egenskaper. Den utvinnes ved kaldpressing av frøene fra Pongolote-tree, og brukes også mye mot hudplager som eksem og psoriasis, for sårheling og mot hodebunnsproblemer.

photo @__leoalexander

Acorelle Sun Oil er en 100% naturlig og økologisk sertifisert sololje basert på den ekstraordinære karanjaoljen.

Sololjen er formulert for å gi glød til huden, beskytte den mot ytre påkjenninger, tilføre næring, forlenge brunfargen og opprettholde en sunn hud. Foruten karanjaolje inneholder Acorelle Sun Oil også den patenterte ingrediensen Api OléoActif (AOA) – et synergiekstrakt fra pollen og propolis og en kraftig antioksidant som beskytter huden mot aldring og begrenser effekten av UVA- og UVB-eksponering.

Faktisk skal Acorelle Beach Oil ha en UV-beskyttelse tilsvarende SPF 30, men fordi ikke karanjaolje står på listen over registrerte SPF-filtere, har de ikke lov til å reklamere med dette på tuben. Men for min del synes jeg det er helt topp å vite at jeg smører meg med en sololje som ikke bare gjør huden myk, velduftende og vakker, men som også har helt naturlig solbeskyttelse i seg. Så kan man jo velge å bruke en solkrem i tillegg på de områdene man trenger litt ekstra beskyttelse.

Konsistensen er silkemyk og oljen har en deilig, behagelig duft som er 100% naturlig, med sommerlige noter av mandelblomst, vanilje og frangipani, mmm… denne får bli med meg i strandbagen i hele sommer!☀

Introfoto: Kristine Almerud

 

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

4 KOMMENTARER

 • Reply m 12. august 2018

  venter på neste innlegg :)

  • Reply Birgitte 3. september 2018

   Så hyggelig å høre at du vil lese mer fra meg :) Jeg poster 2–3 ukentlige innlegg på blog.pureyou.no, med samme temaer som her. Så følg meg gjerne der, da jeg nå jobber fulltid for PureYou.no og jeg ikke får postet så mye her inne for tiden ;)

 • Reply Ruben 12. juni 2018

  Hei!

  Har du en Aloe Vera krem eller gel å anbefale?

  Mvh. Ruben.

 • DIN KOMMENTAR