Ansiktsolje, Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Den beste ansiktsoljen for oss over 30

Jeg har laget mine egne ansiktsoljer i en årrekke – først og fremst fordi da har jeg fått akkurat det huden min har hatt behov for der og da, og fordi utvalget av ansiktsoljer å få kjøpt ikke har vært så stort. Jeg kommer nok til å fortsette med hjemmelagede produkter fra tid til annen, men nå som jeg er nærmere 40 enn 30 ser jeg behovet for oljer som gir mer intens fukt og pleie enn de jeg greier å lage selv.

Heldigvis har utvalget blitt utrolig mye bedre med årene. Det er herlig å bare være et tastetrykk unna det ypperste av det naturen har å by på av foryngende og pleiende ingredienser, blandet i én flaske. Og bare det å vite at de som har laget oljen har brukt flere år på å forske frem den aller beste kombinasjonen av urter, blomsterekstrakter, oljer og andre aktive ingredienser – hentet på etisk vis fra alle verdenshjørner. Dét er i hvertfall mer enn jeg får til hjemme på kjøkkenbenken😉

Ikke et vondt ord om vakre smilerynker – men helt ærlig, så er det vel ingen av oss som sier nei takk til en myk, frisk og glatt hud, hvis vi kan velge?

Har du bikket 30 er sjansene store for at du også trenger ekstra pleie og fukt. Stress, lite søvn, kosthold, soleksponering og livsstil påvirker huden vår, og den mister gradvis mye av elastisiteten og evnen til å produsere kollagen og holde på fukt. Resultatet er tørrere og tynnere hud som lettere får fine linjer og rynker. Ikke et vondt ord om vakre smilerynker – men helt ærlig, så er det vel ingen av oss som sier nei takk til en myk, frisk og glatt hud, hvis vi kan velge?

Det er få produkter som er så proppfulle av aktive stoffer som ISUN sine. Det nyeste tilskuddet på badehylla mi er intet unntak. Bare ta en titt på ingredienslisten til Advanced Oil fra ISUN:

Jojoba oil, sesame oil, calendula, comfrey leaf, comfrey root, echinacea, ginkgo, goji berry, gotu kola, hibiscus, lavender, lemon balm, licorice root, life everlasting, lotus, plantain, rhodiola, rooibos, rose, rosemary, green tea, horsetail herb, violet leaf, olive, amla berry, ashwaghanda, boswellia, milk thistle, shea, vitamin C ester, rosehip seed, avocado oil, CoQ10, tamanu oil, argan oil, meadowfoam oil, rice bran oil, pumpkin seed oil, carrot oil, vitamin E, red raspberry seed oil, castor oil, cranberry seed oil, pomegranate, sunflower seed oil, borage seed, urucum seed, buriti fruit oil, seabuckthorn berry, rosehip, sandalwood, frankincense, vetiver, plumeria, vanilla, jasmine, sweet myrrh, calendula, orange, mimosa, rosemary.

_MG_8500 (1)

Derfor er Advanced Oil fra ISUN den aller beste oljen for oss over 30:

 • Den er laget med 100 % rene, økologiske og viltvoksende ingredienser som reduserer tegn på tidlig aldring.
 • Den er eksepsjonelt rik på kollagen-boostende C-vitamin, CoQ10, karoten og andre foryngende og effektive næringsstoffer som trenger dypt inn i vevet og påvirker hudens prosesser.
 • De høye nivåene av antioksidanter gir naturlig UV-beskyttelse.
 • Foryngende essensielle fettsyrer gir intens fukt til tørr hud.

Det jeg merker når jeg bruker denne oljen er at huden virker mye mer i balanse, den blir jevnere i hudtonen og får en veldig fin glød. Og så elsker jeg duften! Oljen har en lett konsistens og trekker godt inn i huden. Jeg bruker Advanced Oil morgen og kveld etter rens, gjerne i kombinasjon med Advanced Serum fra ISUN. Den kan med fordel også kombineres med Algae Peptide Serum (har du fet hud kan du mikse 1 pump Advanced Oil med 1 pump Algae peptide Serum og påføre sammen på huden).

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply jo 18. mars 2017

  så de vil si :har man bikket 30 så funker de ikke med hjemmelagde olje blandinger men man må ty til blandinger med kjempelang ingrediensliste til 999 kr for 30 ml og aller helst kombinere den med eit serum med minst like lang ingrediensliste til 995 kr for å få eit brukendes produkt?????

  • Reply Birgitte 19. mars 2017

   Hei Joveig. Når man kommer i 30-40-årene vil huden ha behov for mer intensiv fukt og pleie enn i 20-årene, og du må veldig gjerne tilføre fukt gjennom hjemmelagede oljer (selv veksler jeg mellom hjemmelaget og ferdiglagede) – men det sier seg selv at det godt skal gjøres å skape et produkt hjemme på kjøkkenbenken som tilsvarer noe som Advanced Oil fra ISUN. Jeg er enig i at dette er et produkt i høy prisklasse, men det gjenspeiler kvaliteten på produktet (tenk hva det hadde kostet å kjøpe inn alle disse økologiske og viltvoksende ingrediensene fra alle verdenshjørner selv!). Jeg vet at veldig mange elsker ISUN sine produkter, og som synes de er verdt hver eneste krone grunnet den ekspepsjonelle kvalitetet. De er dessuten drøye i bruk. Du trenger absolutt ikke kombinere Advanced Oil med Advanced Serum for å få et «brukanes produkt», det er bare et tips på hvordan du kan sette sammen to unike produkter som jobber godt sammen. Synes du Advanced Oil er for dyr, finnes det masse gode oljer å få kjøpt som gir god pleie til en rimeligere pris. Prøv for eksempel en av mine andre favoritter, som A’kin Brightening Rosehip Oil: http://birgittemagnussen.no/her-er-den-perfekte-oljen-etter-en-lang-sommer/. Hilsen Birgitte

  DIN KOMMENTAR