Makeup, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Concealeren jeg ikke kan leve uten

Etter mange år som makeup-artist er jeg blitt utrolig kresen på concealere. De skal dekke perfekt over mørke ringer, kviser, arr og røde partier, uten at resultatet blir kakete eller tørt. Og så skal de sitte leeenge. Og gir de huden pleie og fukt i tillegg – ja, da er jeg solgt.

Jeg hadde nesten gitt opp håpet om å finne en naturlig og økologisk concealer som sto til alle kravene på lista mi, men da jeg testet RMS Un Cover-Up var det love at first sight.

RMS Un Cover-Up smelter lett inn i huden og gir den fukt, samtidig som den dekker alt den skal. Den har en veldig lett konsistens som er myk å jobbe med og gir et sømløst, perfekt og naturlig resultat. Ikke så rart at både Miranda Kerr og Gisele Bundchen sverger til denne!

Slik får du perfekt resultat med RMS Un Cover-Up:

 • Har du tørr hud bør du alltid påføre en ansiktsolje, et serum eller en balm før du legger concealer.
 • Bruk fingertuppen til å påføre og tone ut concealeren med. Du kan også bruke en pensel, men til Un Cover-Up synes jeg fingrene gir penest resultat.
 • Legg concealeren på mørke ringer under øynene, litt på øyelokkene og rundt kantene av øyet, rundt nesevingene, og ellers der du har kviser, arr eller rødhet.
 • Du kan også bruke Un Cover-Up som foundation. Bruk da en foundation-kost og påfør et tynt lag. Bruk fingrene eller kosten til å jevne ut med.
 • Når du skal velge farge bør du heller gå for en som er bittelitt lysere enn hudtonen din, enn en som er mørkere. Det kan også være lurt å gå for to fargenyanser, en lys som passer i vinterhalvåret og en litt mørkere til å bruke når du er sommerbrun.

RMS Un Cover-Up kommer i fem fargetoner:

#00: Den lyseste fargen for de snehvite.
#11: En blek farge med en subtil gultone (ganske lik #00, men har litt mer gult i seg).
#22: Bestselgeren. En gultonet base som passer perfekt for lyse til medium hudtoner.
#33: En varmere bruntone.
#44: En mørkere farge, som også kan brukes for et solkysset resultat, eller til konturering.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

4 KOMMENTARER

 • Reply Tone 5. august 2018

  Hei.
  Hvordan vil RMS -un cover-up være på en uren hud? Ser ut som den er litt skinnende og gir et litt glødende/ fuktig utseende, noe som ikke blir så pent på en hud med ujevnheter- nupper, småkviser da det vil fremheves enda mer.

  Hilsen Tone :-)

 • Reply Tone 31. mars 2017

  Hei. Håper du har tid til å svare på et par spm. ang foundation:-) Jeg har brukt rms noen måneder, gikk samtidig over til mer oljer i ansiktet, både som rens og en lett ansiktsolje. Har også prøvd litt ulike naturlige produkter, prøvde meg litt frem. Jeg har siden denne overgangen vært plaget med kviser på haken, og noen ganger på kinn. Dette er svært uvanlig for meg, som er en voksen dame. Tenkte det kunne være hormonelt, noe innefra, men så tenkte jeg det kanskje hadde med endring av produkter. Noen mener olje kan tette porene, og jeg har nå en veldig lett ansiktsolje. Så leste jeg at kokosolje kan skape slike kviseutbrudd og at mange kan reagere på den. rms har jo kokos i sin found.,/conc. Etter å ha googlet litt ser jeg at flere av de som reagerer på rms anbefaler Kjærweis. Men den har også kokos. 1. Vet du noe om den er bedre i forhold til reaksjon, og kjenner du til at rms kan skape slike kviseutbrudd? Noen mener det vil gå over..? Jeg vil uansett prøve KW har jeg bestemt meg for, og dersom den brukes riktig skal den være veldig fin leser jeg. Må smøre ansiktet med olje først. 2. Hvilken farge anbefaler du når jeg bruker 33 i rms. Tror Just sheer kan være riktig, særlig nå på sommeren. ( Evnt. Silken/Paper thin). Finner aldri ut hva slags undertone jeg har, men tror faktisk jeg kan ha både kjølige og varme found. Kler best kalde farger på klær. Takk for hjelp:-)

  • Reply Birgitte 4. april 2017

   Hei Tone! Dette kan være snakk om en utrensingsreaksjon, som noen får når de går over til renere produkter. Dette er noe som går over av seg selv når huden kommer i balanse. Men det kan selvsagt være at du reagerer litt på noen av oljene du bruker. Selv reagerer jeg litt hvis jeg bruker ren kokosolje i ansiktet, men jeg kan fint bruke RMS uten at jeg reagerer på noen måte. Det er jo svært lite man tilfører av gangen gjennom sminken, kontra ren olje på huden. Jeg kan dessverre ikke svare deg på om Kjær Weis er bedre for nettopp deg, men Kjær Weis er i hvertfall veldig gode produkter. Hvis du bruker #33 i RMS tror jeg Just Sheer kan passe, jeg tror nok Silken/paper Thin blir for lyse. Hilsen Birgitte :)

  DIN KOMMENTAR