Hud, Naturlig skjønnhet

Ansiktsmassasje

I siste nummer av danske Cover forteller vakre Andrea Elisabeth Rudolph, grunnleggeren av det økologiske suksessmerket Rudolph Care, om hvordan hun masserer ansiktet sitt med olje hver morgen og kveld. Dette er visstnok en av hemmelighetene bak hennes strålende hud. Jeg hadde aldri orket å massere ansiktet to ganger om dagen hver eneste dag, men tenkte jeg likevel skulle prøve det et par ganger for å se om det ga noen effekt. Og wow! Nå skjønner jeg hvorfor hun gidder det, huden stråler faktisk! Roser i kinnene og en frisk og jevn hudtone, på bare 3-4 minutter. Dette blir nok min nye skjønnhetsrutine likevel, i allefall når jeg gidder ; )

Vil du også prøve Andreas massasjerutine? Her får du den trinn for trinn, hentet fra Cover:

«Jeg kører pegefinger og langefinger på langs i panden og derefter på tværs. Jeg masserer forsigtigt rundt om øjnene i cirkler med pegefingrene. Det er rigtigt godt til at komme af med hævede øjne om morgenen. Brug håndfladerne til at massere kinderne. Start nedenfra kæben og kør opad, så kinderne bliver skubbet opad mot øjnene. Så tager jeg mine pegefingre ud fra hver sit bryn ved næseryggen, kører dem ned langs hver side af næsen, ned til overlæben, hvor fingrenemødes og skilles igen, for at køre rundt om munden ned til hagen. Fortsæt ned til halsen, som ikke må glemmes. Brug her begge hænder og kør både på langs og på tværs. Lad massagen vare to til fem minutter i alt.»

Andrea bruker masse acai ansiktsolje fra sitt eget merke når hun masserer ansiktet. Du kan fint bruke en hvilken som helst olje, så lenge den er kaldpresset, økologisk og mild for huden din – bare husk å påføre nok! Rudolph Care får du på Gimle Parfymeri.

                                                 

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR