Makeup, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Slik får du sterkere, sunnere og vakrere negler på 1-2-3

[Inneholder affiliatelinker]

Du kan selvsagt velge å spise deg til vakre og sterke negler med mat som havre, bønner, erter, solsikkefrø, linfrø og grønne bladgrønnsaker.

Men er du like utålmodig som meg, finnes det heldigvis produkter som gjør veien mot freshe negler både enklere og raskere:

Miracle Elixir: Gjør neglene sterkere, glattere, blankere og sunnere. Formelen inneholder et keratinliknende peptid som styrker og forbedrer neglene. I tillegg inneholder Miracle Elixir aminosyrer, E-vitamin og stemorsblomst-ekstrakt, som virker fuktgivende og beskyttende, og argan- og baobabolje som pleier og nærer neglene ved jevnlig bruk.
Slik bruker du den: Påfør to lag på tørre og rene negler to ganger i uken, eller bruk den som en base-coat ved å legge ett lag under favorittlakken din. Her kan du lese mer om Miracle Elixir.

More and More Cuticle Oil: En intenst pleiende neglebåndsolje, beriket med argan- og mandelolje og vitamin A, C og E. Dette er virkelig redningen for tørre og flisete neglebånd – og så er den utrolig grei å ha med seg i veska!
Slik bruker du den: Påfør en liten mengde på neglebåndene så ofte du har behov for. Ikke bruk den rett før påføring av neglelakk. Her finner du mer info om More and More Cuticle Oil.

Truly Gifted Treatment Coat: Dette er en supereffektiv og kompleks formula av både A-, B5-, C-, E- og F-vitamin, og ekstrakter av aloe vera, sitron, ingefær, ginseng, granateple og drue. Truly Gifted Treatment Coat mykgjør og pleier i dybden og motvirker at neglene fliser seg og brekker, og får de til å vokse seg sunnere og sterkere.
Slik bruker du den: Påfør to strøk som en behandling to ganger i uken, eller bruk den som base-coat under annen neglelakk. Her kan du lese mer om Truly Gifted Treatment Coat.

Fukt, pleie og næring er helt klart det viktigste for sterke og sunne negler. Men noen ganger vil vi jo bare at neglene skal se freshe og vakre ut , ikke sant? Det har Treat Collection også tenkt på.

Her får du tips til to smarte produkter som gir umiddelbar «rett fra neglesalongen»-look:

Instant Repair: Dette er en hurtigvirkende og hurtigtørkende behandling som gir en skinnende, fresh og velstelt look på et øyeblikk. Instant Repair er en unik nitrocellulose-basert formula som svært forsiktig løser opp og jevner ut overflaten av neglelakken din. På den måten blir glansen umiddelbart gjenopprettet og overflaten av neglelakken blir jevnet ut slik at riper og merker forsvinner. Med Instant Repair holder manikyren din seg penere og varer mye lenger.
Slik bruker du den: Påfør ett lag hvis du har riper eller merker i neglelakken din, og bruk den etter behov mellom to manikyrer for å bevare glansen og holdbarheten på neglelakken. Her kan du lese mer om Instant Repair.

Super Smooth Base Coat: På 1-2-3 fyller denne base-coaten ut riller i neglene, skjuler alle ujevnheter og skaper en superglatt overflate. Super Smooth Base Coat lager et perfekt lerret for en feilfri manikyr, noe som sikrer en jevn finish og motvirker at lakken flasser. Misfarging og små ujevnheter i neglen blir umiddelbart fjernet, slik at neglene ser freshere og yngre ut.
Slik bruker du den: Påfør ett lag som en base-coat før du påfører neglelakken din eller påfør to lag Super Smooth Base Coat og ett lag top-coat over for en naturlig vakker neglefarge. Her finner du Super Smooth Base Coat.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

4 KOMMENTARER

 • Reply Silje 21. mars 2017

  Hva er hovedforskjellen på Miracle Elixir og Truly gifted treatment coat? ☺

  • Reply Birgitte 23. mars 2017

   Hei Silje :) Hovedforskjellen er at Miracle Elixir inneholder et keratinliknende peptid som gir sterkere negler. Truly gifted har ikke det, men inneholder 5 vitaminer og 5 botaniske ekstrakter som pleier i dybden og motvirker flisete negler. Birgitte :)

 • Reply Marie Alette 15. juli 2016

  Er disse lakkene økologiske eller økovennlige på annenmåte? :)

  • Reply Birgitte 22. juli 2016

   Hei :) Nei, de er nok ikke det, men de er mye bedre innholdmessig enn mange andre lakker i hvertfall :) Og utrolig mange lekre farger å velge i, da! :)

  DIN KOMMENTAR