Makeup, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Rougeguide: Slik velger du rett farge

[Inneholder affiliatelinker]

Under høstens Green Beauty Week var det få produkter det gikk så mye av som Lip2Cheek fra RMS. For det er noe med det å få prøve sminke på huden fremfor å gjette seg frem til en passende farge når man shopper på nettet. Og når Green Beauty Week-gjestene fikk teste denne fantastiske rougen falt de aller fleste pladask. Lip2Cheek er nemlig utrolig enkel å påføre, den fukter og pleier huden og så holder den seg fin skikkelig lenge. Jeg bruker den først og fremst som rouge, men den er like fin til leppene også.

For deg som ennå ikke har funnet din perfekte fargematch, så har jeg laget en liten fargeguide som kan være til hjelp når du skal kjøpe deg ny rouge:

RMS BEAUTY LIP2CHEEK FARGEGUIDE:

Lys hudtone: Til deg med svært blek hud ser det mest naturlig ut med en helt lys rosatone. Prøv for eksempel Lip2Cheek i fargen Demure, og påfør kun litt av gangen. Har du litt mer farge i huden, kan friske bærtoner, som Lip2Cheek i fargene Beloved, som har en del rødt i seg, eller Modest, som har mer rosa i seg, være lekkert. Om sommeren kan du gå for ferskentoner, som fargen Smile.

Demure, Beloved, Modest, Smile

Lys hudtone: Demure, Beloved, Modest, Smile

Medium hudtone: Hvis du har en kald undertone i huden, kan bærtoner som Beloved og Demure være fine til deg. Har du derimot en varmere og mer gyllen tone i huden din, kan du gjerne gå for mer korall- og aprikosfargede toner, som Lip2Cheek i fargen Promise, som er en varm lakserosa farge med et veldig subtilt gullskimmer, eller Smile, som er en lett korallrosa farge med et hint av 50-tallet.

Medium hud: Beloved, Demure, Promise, Smile

Olivenfarget hudtone: Du kler godt varme aprikos-, fersken og koralltoner, og bør gå for Lip2Cheek i fargene Curious, Smile eller Promise.

Olivenfarget hudtone: Curious, Smile, Promise

Olivenfarget hudtone: Curious, Smile, Promise

Mørk hudtone: Du er fin i sterkere farger. Har du en varm undertone i huden, kan du bruke varme rosatoner, bronse, korall og aprikos, som Lip2Cheek i fargene Promise eller Curious, mens en kaldere undertone bør gå for dype rosa- og rødtoner eller plommefargede toner, som fargene Illusive eller Diabolique.

Mørk hudtone: Promise, Curious, Illusive, Diabolique

Mørk hudtone: Promise, Curious, Illusive, Diabolique

RMS Lip2Cheek påfører du enkelt med fingrene. Men for en enda mer presis påføring kan du bruke Skin2Skin Blush Brush. Her får du tips til hvordan:

 Og her viser jeg deg hvordan du kan bruke Lip2Cheek på både kinn og lepper:

  Les mer om RMS Lip2Cheek her.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

4 KOMMENTARER

 • Reply Ruben 21. februar 2017

  Det har jeg forståelse for, og det skal jeg gjøre!
  Men har du allikevel anbefaling på en krem eller kremer for eksemhud uten eteriske oljer, slik at jeg kan høre med vedkommende om den eller de kremene være et alternativ?

  • Reply Birgitte 24. februar 2017

   Da ville jeg kanskje prøvd denne: https://www.pureskin.no/products/cream. Jeg har ikke erfaring med den selv, men den er veldig ren og inneholder ingen eteriske oljer. Og S.W Basics er et supert merke :)

 • Reply Ruben 18. februar 2017

  Hei!

  Hvilken krem eller kremer anbefaler du til svært sensitiv hud som er mest mulig allergivennlig?
  Den skal brukes til svært aggressiv, rød, sviende, brennende, kløende, prikkende og tørr eksem/utslett som sprekker opp og blør.
  Den må nok være litt fet, men det er en fordel at den ikke er klissete og farger av, samt at den er mest mulig luktfri.

  Hvilken krem eller kremer vil du da anbefale, så jeg forhåpentligvis unngår en kur med kortisonkrem?

  Takk på forhånd.
  Mvh. Ruben

  • Reply Birgitte 21. februar 2017

   Hei! Med såpass store hudplager vil jeg anbefale deg å søke råd hos en helhetstenkende lege, hudpleier eller en dyktig naturterapeut. Jeg kan dessverre ikke gi deg noen kremanbefalinger. Jeg kan likevel tipse om neemolje og tamanuolje, som er to oljer du kan lese litt om på nettet. Mulig disse kan være nyttig for deg.

  DIN KOMMENTAR