Grønn livsstil, Grønt hjem, Vaskemidler

Ren sommer på flaske

Caroline Heyerdahl har fanget duften av sol og sjø på flaske, og gjør vaskingen til en ren sommerdrøm med sin nye saltvannstrio.

Jeg husker at jeg møtte Caroline for noen år siden og at hun drømte om å lage sitt eget giftfrie vaskemiddelmerke. Det er så gøy å se at hva hun har fått til og at C har blitt tatt i mot med vidåpne armer over hele Norge – et sikkert tegn på at vi nordmenn er klare for renere og tryggere produkter uten gufne tilsetningsstoffer.

Nå har hun lansert tre nye produkter i C-familien, som dufter av sol og sommer. Selvsagt helt uten fosfater, petrokjemikalier, SLS, syntetisk parfyme, parabener, MI og andre ulumskheter.

Det eneste jeg ikke liker med disse produktene er at de er laget i et begrenset opplag. De lukter nemlig SÅ godt at jeg helst ville hatt dem året rundt. I tillegg til at produktene er effektive og lukter herlig, digger jeg den litt uhøytidelige tekstingen på dem. Det er nok av seriøse etiketter der ute. Men det er få som skriver som Caroline.

Slik beskriver hun de tre nye produktene:

Multispray Saltvann: Sommeren er kort. Derfor har jeg forsøkt å fange duften av saltvann og putte den på flaske, så du skal få dobbel effekt av sol og sjø. Både ute og inne. Multispray Saltvann kan brukes på alle overflater, unntatt glass, og er en lettvint og trygg måte å få det rent og pent på null tid, også i båten. Spray på, tørk av, ta et dypt innpust og få et aromakick fra Grasse i Frankrike; av norsk sommer.
Sistemann uti er en pyse!

Håndsåpe Saltvann: Sol ute sol inne. Uansett vær så elsker jeg norsk sommer. Sommerhåndsåpen skummer faktisk brukbart i saltvann også, og lukter like godt som et realt sjøbad. Uten skumle kjemikalier verken vi eller fiskene trenger.
Fukt hendene, trykk forsiktig på pumpen, vask i minst 15 sekunder (dette er min sommerhilsen til EU, de pålegger oss denne merkingen). Men det visste vi jo allerede, norsk sunt bondevett det har vi.
Førstemann uti!

Oppvasksåpe Saltvann: Rop på sommeren så kommer den. Oppvasken skal gå kjapt og greit om sommeren. En Yves Klein blå etikett gir litt energi til arbeidet og såpen lukter som en sommerdag på sjøen. Man angrer aldri på et bad sier vi i vår familie og den friske og gode følelsen har vi tatt med oss inn på kjøkkenet. Samtidig har vi droppet alle hormonhermende kjemikalier i såpene våre. Fisketuren ble kanskje litt hyggeligere når du forurenser mindre?
Og du, frister det ikke med et bad så ta oppvasken i stedet da vel!

C saltvann kommer i et begrenset opplag og sommeren er kort, så skynd deg å bestille her eller hos en forhandler!

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR