Hudpleie, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Raw Gaia MSM Beauty Spray

«Skjønnhetsmineralet» methylsulfonylmethane (MSM) er en organisk form for svovel som finnes i varierende grad i alle levende organismer. Svovel er helt nødvendig i dannelsen av kollagen, keratin og elastin. Kollagen binder vevet i huden sammen, keratin er hovedbestanddel i hår, hud, negler og tenner, mens elastin virker som hudens “gummistrikk” og sørger for at huden trekker seg sammen igjen når den strekkes. Lavt svovelnivå er med på å gjøre huden mindre myk og elastisk og mer disponert for rynker og tørrhet.

I tillegg til MSM inneholder Raw Gaias beautyspray kaldpresset arganolje som er god mot tidlig aldring av huden, kaldpresset økologisk nypeolje og eterisk olje og blomstervann av frankincense som mykgjør og fremmer cellefornyelsen.

MSM Beauty Spray er rett og slett myk og glødende hud på sprayflaske! Den er super som en fuktgivende oppfrisker gjennom dagen, gir en skinnende glød og dufter friskt og behagelig. Bruk den morgen og kveld etter rens og gjennom dagen for å holde huden myk og fresh.

MSM Beauty Spray får du her.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR