Hudpleie til barn, Naturlig skjønnhet, Ren kosmetikk

Norskprodusert naturlig og økologisk hudpleie

En håndfull dyktige ildsjeler står på for å gi deg naturlige, trygge og økologiske hudpleieprodukter, produsert på norsk jord. Her får du en oversikt over merkene:

Rein Hudpleie: Økologiske hudpleieprodukter til både hud og hår. Jobber for å holde innholdslistene korte, men effektive. Legger vekt på å ikke bruke kjemisk fremstilte konserveringsmidler, parfyme, hormonhermere, kunstig farge, silikon, petroleumsprodukter eller andre ingredienser som ikke er rene, trygge og økologiske. Les mer på Reinhudpleie.no.

Charlottes Urtekosmetikk: Håndlagede naturprodukter basert på viltvoksende og økologiske urter og økologiske, eteriske og vegetabilske oljer. Har produkter til ansikt, kropp, hender, føtter, baby og barn, og mye mer. Les mer på Urtekosmetikk.no.

Rå Organic Skincare: Produserer økologiske produkter til ansikt og kropp. Bruker Debio- sertifiserte råvarer fra alle verdens hjørner i produksjonen. Med unntak av noen få planteoljer, er alle råvarene fremstilt ved kaldpressing og ikke ved bruk av varmebehandling. På Råorganicskincare.no finner du mer info, og på Sandvika Storsenter har Rå Organic Skincare egen (veldig lekker) butikk.

Naturkilden: Hudpleie basert på økologiske, kaldpressede, uraffinerte og fairtrade ingredienser. Bruker allerede noen kortreiste ingredienser og jobber for å oppdrive og tilsette enda flere. Alle produktene produseres på en så skånsom metode som mulig, og med fokus på miljøvennlig emballasje. Les mer og bestill på Naturkilden.net, hvor du også finner oversikt over andre forhandlere som fører produktene.

Nykr: Naturlige dufter og hudpleie som er håndlaget i Oslo. Ingrediensene er 100% naturlige, mange av dem økologiske. Produktene inneholder kun naturlige  konserveringsmidler og blir laget i små partier. Les mer og bestill på Nykr.no. Nykr selges også på Heaven Scent på Eger i Oslo og i Bergen får du noen av Nykr-produktene hos Scandinavian Surface sin butikk ‘Norden og Verden’ på Danmarksplass.

Marina Miracle: 100% naturlige ansiktsoljer, serum og ansiktsrens, uten parabener, parfymer, mineraloljer eller andre syntetiske tilsetningsstoffer. Alle produktene er 60% eller mer økologiske og mange av produktene inneholder 90% eller mer sertifiserte økologiske ingredienser. Åpner egen butikk i Frognerveien 44 i Oslo nå i juni. Les mer om produktene på Marinamiracle.no.

Salome: Debio-sertifiserte økologiske produkter som produseres i Bergen. Tilbyr ferdige produkter til ansikt og kropp og selger også økologiske oljer til hudpleie, aromaterapi, massasje og kosmetikkproduksjon. Ta en titt på Salome.no for mer info.

Elde: Produserer 100% naturlige hudpleieprodukter med mest mulig økologiske ingredienser. Her finner du kremer, oljer, renseprodukter og lipglosser i lekker innpakning. Produktene får du nå til halv pris på Eldeskin.com.

Lykke by Julie: Lager to forskjellige ansiktsoljer som inneholder en blanding av opptil 14 naturlige plante- og blomsterekstrakter. Produktene er ikke økologiske, men Lykke by Julie inneholder ingen kunstige farger, dufter, stabilisatorer, tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller syntetiske stoffer av noe slag. Les mer på Lykkebyjulie.com.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

  • Reply Anne Haugen 5. juni 2016

    Hei,

    Jeg har slitt lenge med uren hud. Det har heldigvis begynt å roe seg, men jeg sitter igjen med en del røde prikker der hvor kvisene har vært. Nå når jeg har nytt solen i noen dager, viser de bedre. Ser ut som litt store fregner bare. Bruker selvsagt høy solfaktor. Finnes det noen kremer eller ojler som er gode for å dempe disse flekkene?

    Hilsen stor fan av boka og bloggen din 😊

  • DIN KOMMENTAR