Grønn livsstil, Grønt hjem, Handletips, Iherb.com, Kosthold, Kosttilskudd, Naturlig skjønnhet, Nøtter & frø, Økologisk, Ren kosmetikk, Shopping, Sukkerfritt kosthold, Supermat & greens

Mine absolutte iHerb-favoritter

Jeg linker ofte til produkter på iherb.com; det er billig og trygt og de har enormt utvalg på sunne mat- og kosmetikkprodukter. Etter et par år med (intens) iHerb-handling kan det kanskje være på tide med en oversikt over mine absolutte favoritter?

Selv om jeg har handlet veldig mye forskjellig er det likevel noen produkter som havner i handlekurven igjen og igjen og igjen…

Matvarer:

Navitas Naturals raw kakaopulver

Navitas Naturals cacaonibs

Now Foods økologisk quinoa

Garden of Life økologisk kaldpresset kokosolje

Amazon Therapeutics økologisk yaconsirup

Nutiva økologiske chiafrø

Nutiva økologiske hampfrø med skall

Eden økologisk rød fullkornsquinoa

Bob´s Red Mill xanthan gum

Now Foods Næringsgjær

Bragg økologisk ufiltrert eplecidereddik

Raw Organic Food Bar kanel- og rosin-bar

Simply Organic peppermynteolje til f.eks sjokolade

Frontier økologisk appelsinolje til f.eks sjokolade

Orgran glutenfri lakris

Yummy Earth økologiske lollipops

Teeccino med sjokolade- og peppermyntesmak

Eden økologisk sencha grønn te

Greens og superfoods:

Pure Planet hvetegresspulver

Pure Planet byggresspulver

Pure Planet chlorellapulver

Pure Planet spirulinapulver (ikke tilgjengelig på iHerb for øyeblikket, men verdt å nevne likevel!)

Pure Planet Best of Greens

Pure Planet Amla-C Plus

Pure Planet aloe vera

Navitas Naturals camucamu-pulver

Kosttilskudd:

Enzymedica Pro-Bio enzymkapsler

Jarrow Formulas probiotikakapsler

Udo´s Choice omega 3-6-9 olje med algebasert DHA

Natrol Omega-3 algebasert DHA kapsler

Kosmetikk og hygiene:

Natracare økologiske tamponger

Natracare økologiske truseinnlegg

Blûm Naturals våtservietter

Devita Solar Protective Moisturizer solkrem til ansikt

Badger solkrem til kropp og ansikt

Dr. Woods castilesåpe med sheasmør

Theraneem Organix ansiktssåpe med havre og lavendel

Life Flo arganolje

Herbal Magic aluminiumfri deodorant

Husk rabattkoden KEQ031 og få $5 i rabatt på ditt første iHerb-kjøp!

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

14 KOMMENTARER

 • Reply Eli 29. november 2017

  Hei!
  Jeg har akkurat kommet over bloggen din og jeg er kjempe inspirert! Jeg har slitt mye med huden siden i januar da jeg begynte med renseprodukter fra Obagi zo skin health som førte til at jeg fikk masse kviser og måtte begynne på antibiotika. Nå er jeg ferdig med den kuren og jeg vil begynne å gi huden min helt naturlige produkter og jeg har tenkt på å kjøpe oljer. Ovenfor refererer du til en arganoilje fra Life Flo fra iHerb, tror du nypefrøoljen fra samme merket er trygg å bruke? Det står at det er kaldt presset og organisk, men siden jeg ikke kan så mye om dette enda, er jeg usikker på om den er bra eller ikke.

  • Reply Birgitte 30. november 2017

   Hei Eli! Så hyggelig å høre at du har latt deg inspirere! :) Nypefrøoljen fra LifeFlo er kjempefin, ellers så kan jeg varmt anbefale min favoritt fra A’kin som du kan lese om her: http://birgittemagnussen.no/dette-er-oljen-alle-vil-ha-na/. Birgitte :) Husk også å ta probiotika nå etter du har gått på antibiotika!

 • Reply Sandra 20. januar 2016

  Hei Birgitte! Du inspirerer meg, og takk for det! Jeg ønsker flere innlegg med dine Iherb-favoritter:-) Hilsen Sandra

  • Reply Birgitte 21. januar 2016

   Tusen takk for koselig kommentar, Sandra! Ja, kanskje det hadde vært på tide med et nytt sånt innlegg snart :) Det er notert!

   Birgitte :)

 • Reply Juliane 4. desember 2015

  Hei!
  Vet dette er en veldig gammel bloggpost, men vil du fortsatt anbefale meg den organiske rensesåpen til ansiktet? Jeg vil si jeg har en normal hud for en 21 åring, men den er kanskje litt i ubalanse. Jeg bruker nå en rens til over 500kr, men om jeg heller kan bytte til som koster under 50 lappen og fortsatt være fornøyd, så hadde det vært perfekt! Takk for svar på forhånd.

  • Reply Birgitte 7. desember 2015

   Tja, jeg har nok gått helt over til å rense med kun oljer siden jeg skrev dette innlegget. Så vil heller anbefale deg å teste det først. Du kan lese mer her: http://birgittemagnussen.no/?s=oljerens

   Hilsen fra Birgitte :)

 • Reply Gunhild 10. november 2015

  Heisann! Vet du om de probiotika-tablettene fra Jarrows kan brukes av gravide/ammende? :)

  • Reply Birgitte 10. november 2015

   Hei! Ja absolutt – supert for gravide (med litt treg mage.. ;) ), og ammende også :)

   • Reply Gunhild 11. november 2015

    Tusen takk 😄 Har nemlig kjøpt de, men ikke turt ta de i bruk da de forrige tablettene (annet merke) jeg kjøpte på iherb ikke skulle brukes av gravide/ammende…

    • Reply Birgitte 11. november 2015

     Åja, ja de skriver ofte «consult your doctor before taking supplements» etc for å være på den sikre siden ;)

 • Reply Maria U 25. februar 2015

  Ah, god idè med quinoa fra iHerb! Yummy earth er ganske digg :D

  • Reply Birgitte 25. februar 2015

   Ja, det er en del penger å spare på quinoa der kontra i helsekostbutikk og matbutikk ;)

 • Reply Cathrine 31. januar 2015

  Hei Birgitte!

  Du har tidligere anbefalt Vitamin-D tablettene fra Source Naturals (400IU). Disse får man ikke bestilt fra Iherb lengre pga endring i norske regler. Har du noen andre å anbefale?

  Mvh Cathrine :-)

 • DIN KOMMENTAR