Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

May Lindstrom Skin

Produktene i innlegget er sponset.

Jeg har testet noen helt fantastiske produkter som jeg har gledet meg veldig til å fortelle dere om! May Lindstrom Skin er håndlagede luksusprodukter, laget av modell og makeup artist, May Lindstrom, i hennes studio i Los Angeles. De består av noen av de mest eksotiske økologiske og biodynamiske ingrediensene du kan tenke deg og er helt uten syntetiske ingredienser, vann eller fyllstoffer. Alle produktene dufter helt himmelsk, de er drøye i bruk og du merker at de er laget med ekte kjærlighet!

The Clean Dirt Cleansing Clay består av rensende leire, krydder, C-vitamin og alaea-salt. Du mikser selv pulveret med vann til du får en kremete paste som du forsiktig massérer inn i huden. Den gjør huden min frisk og myk uten å irritere. Det lille ritualet med å blande produktet selv for å aktivere ingrediensene er veldig fint synes jeg. Dessuten dufter det utrolig godt av kanel, muskat, ingefær og nellik – ordentlig juleduft faktisk!

The Youth Dew Hydrating Facial Serum er laget av 20 forskjellige planteoljer med ulike pleiende egenskaper, samt Q10 som bekjemper frie radikaler, og skal påføres på fuktet hud morgen og kveld (kan brukes istedenfor ansiktsolje). Jeg liker den lette og mykgjørende konsistensen og ikke minst den rene og varme blomsterduften.

The Good Stuff Radiance Oil er min soleklare favoritt blant May Lindstrom-produktene. Denne kroppsoljen lukter rett og slett helt HIMMELSK! Duften minner om solvarm hud etter en lang og deilig dag på stranda, og hver gang jeg bruker den blir jeg sittende og sniffe på min egen hud resten av dagen (det ser sikkert merkelig ut, men jeg greier ikke å la være!). Oljen er blant annet laget av kakao, jojobaolje og macademiaolje og inneholder eteriske oljer av ylang-ylang, rose og lavendel. Litt mica gir en svakt skimrende effekt på huden. The Good Stuff bør stå øverst på alle ønskelister denne julen!

The Problem Solver Correcting Masque er også et pulverisert produkt som du blander med vann for en mousseliknende konsistens. Den inneholder en rekke rensende ingredienser, som råkakao, bambustrekull, salter og varmende krydder. Masken påføres med fingrene eller med en stor pensel (se denne videoen) og skal sitte på i 45 minutter eller til den er helt tørr. Den har den samme deilige juleaktige duften som The Clean Dirt og jeg liker den litt varme og kriblende følelsen produktet gir på huden, men jeg synes effekten er litt for kraftig for min sensitive hud. Har du derimot en hud som ikke reagerer på potente og kraftfulle ingredienser, er dette absolutt en maske jeg anbefaler!

Alle produktene får du på PureSkin.no.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR